Nem igaz!

Azon gondolkodom, miért engedhetjük meg, hogy a levitézlett ellenzéki politikusok megszállják a médiumokat? Parttalan vitákba keveredünk azért, hogy megcáfoljuk a hazugságaikat, és ha ez megtörtént, újból előállnak csúsztatott és hamis, kreált ügyekkel. Rejtő Jenő műveire hasonlít mondanivalójuk és írásaik, persze, nem azon a színvonalon.

A hazugság-gyárosok célja, hogy a jobboldali orgánumok, újságírók és bloggerek is merüljenek alá az általuk duzzasztott szennyvízbe.

Számukra fontos, hogy tematizálják a nemzeti oldal megszólalásait. A kormánytól jelentős erőket vonnak el, lassítják a gazdaság fejlődését, miközben mocskolják az aktív, országért tenni akaró polgárok többségét.

Ennek a gyakorlatnak határt kell szabni!

Az ellenzék feladata a konstruktivitás, az építő jellegű javaslatok közlése, amit aztán a regnáló hatalom vagy megszívlel, vagy nem, hiszen ez a kormányzás felelőseinek szíve-joga. Ha tévednek, a választások kínos eredményt hoznak. Jól mutatták ezt az utóbbi két választás eredményei, a FIDESZ-KDNP oldalon a kétharmados győzelem.

Igen! A nemzet polgárainak többségi akarata mindig érvényesül. Akkor is, ha kordonok közé akarják szorítani, vagy ha a feltett kérdéseikre a válasz a gumilövedék.

A törvények a közszereplőket válaszra kötelezik – ez így helyes. A válasz azonban legyen rövid és szóljon így: Nem igaz! A közszolgálati sajtóban kerüljük el az ellenzéki hazugságokat cáfoló nyilatkozatokat, viszont világosan magyarázzuk meg a Parlament és a kormány döntéseinek hátterét és várható eredményeit.

A médiumokban rendelkezésre álló időt erre kell használni, hiszen az a cél, hogy a polgárok megértsék a meghozott intézkedések lényegét.

Nem kell reagálni olyan mini-pártok vezetőinek rágalmaira, akik mögött például saját bevallásuk szerint is 350 hívő áll. A kontraszelektált politikusok és álcivilek, mindazok, akik külföldi pénzekért idegen érdekek zsoldosaivá váltak, olvassák és hallgassák magukat.

Megtanulhattuk, őket nem lehet meggyőzni. Zsigerekig elkötelezett híveik pedig – tisztelet a kivételeknek – süketek vagy vakok, vagy annak tettetik magukat. Ők hiszik és mondják, reggel, éjjel és este az öszödi mantrát:

– romba dől az ország gazdasága
– Orbán Viktor despota
– nő az államadósság
– nem lesz meg a 3% alatti GDP
– nem segít a kormány a devizaalapú hiteleseknek
– süllyedt az oktatás színvonala
– a hatalom tönkreteszi az agráriumot
– nem működik az egészségügy
– leáll a 3-as metró, Budapestet végveszély fenyegeti
– a paksi beruházást unokáink is nyögni fogják
– a rezsi és infláció csökkenés csak látszat
– Magyarország szembemegy az EU közösségével, stb.

Kedves jóérzésű magyar polgárok!

Azért születtünk, hogy nemzetünket építsük. Ezért mutassunk fityiszt a hataloméhes, országunkat már többször nyomorba döntő, spekuláns, besúgó módszereket idéző és alkalmazó, pénzéhes, a saját táborukat is csúful megtévesztő szájhősöknek.

Válaszoljunk röviden, egyszer, de keményen mondjuk: Nem igaz!

Csizmadia László

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!