Nem felejtünk!

KÖZLEMÉNY

Nem felejtünk!

A Civil Összefogás Fórum elhatárolódik a neonáci, fasiszta, kommunista eszmerendszerektől. Ellenzi a felekezeti és nemzeti megkülönböztetést és elítéli Gyöngyösi Márton parlamentben elhangzott minősíthetetlen felszólalását.

Ugyanakkor csalódottságunknak adunk hangot a Kossuth téri neonáci ellendemonstráció tartalmát illetően. A demonstráció helyes szándékát hiteltelenné tette, hogy egy olyan kormány volt minisztere szólalt föl a magyar nemzet számára oly fontos ügyben, amely eltűrte a neonáci „Vér és Becsület” egyesület felvonulását 2007. február 10-én, megengedte, hogy közel ezer magyar és külföldi fekete ruhás bőrfejű meneteljen végig a Hősök terén, és a német NPD vezetője is felszólaljon.
Az akkor regnáló Gyurcsán-kormány – melynek Bajnai Gordon is tagja volt – semmiféle ellenintézkedést nem tett, és az alig több mint 3 hónappal korábban, 2006. október 23-án még oly aktív rendőrség ezúttal passzív maradt.

Sajnálatos, hogy a vasárnapi demonstráción egy veszélyes ideológia mentén Bajnai és Mesterházy politikai vágyainak kiszolgálóivá próbálta tenni az ott megjelent, őszinte felháborodását kifejezni vágyó  tömeget.
Megcsúfolták a demonstrációt, melynek eredeti célja a Jobbik képviselőjének pellengérre állítása és a neonáci totalitárius diktatúra visszaidézőinek elítélése lett volna, de a felszólaló politikusok közül ehhez egyedül Rogán Antal tartotta magát.

Meghajtva fejünket a holocaust és a kommunizmus áldozatai előtt, bízunk abban, hogy a részt vevő civilek és a jó érzésű magyar emberek ennek ellenére sem feledkeztek meg a lényegről: minden elnyomó rezsim végleges és feltétel nélküli tagadásáról.

A vasárnapi tüntetés ismét okot ad rá, hogy a Civil Összefogás Fórum megüzenje a Gyurcsány – Bajnai párosnak: nem felejtünk, ismerjük és megtapasztaltuk hamis, félrevezető módszereiket. Az „itt a piros – hol a piros” – játék többé nem vezeti félre a magyar embereket.
 
Budapest, 2012. december 3.

 

CÖF alapító szóvivői

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!