Migráns ügyi adalék

Röviden

Van egy állítás melyet sokszor hangoztat minden oldalról a média. Miszerint Németországnak számtalan olcsó szakmunkásra van szüksége és ezt az arab térségből szeretnék megoldani.

Vajon ez-e a valódi ok, a betelepítési problémára?

Ha valami bajunk problémánk van akkor tenni próbálunk a megszüntetésére. Az ügy komolysága azon mérhető le, hogy mit teszünk tevőlegesen érte, vagy ellene!

Tehát van egy gazdaság, munkaerő utánpótlás nélkül. Jelen állapot, hogy nomád szellemiségű és életvitelű hordákat terelnek a közel keletről át Európán. Az útba eső országok – népek beleegyezése nélkül. Ennek költségeit az országokra erőltetve. Romosított nyomokat maguk után hagyva megérkeznek a célországba, ahol majd kiválogatják a javát. A használhatatlanokat a szomszéd országokba (kik nem kérték) akarják telepíteni. A behívott százezreket az adófizető állampolgárok pénzén utaztatni, élelmezni, ruházni, lakást biztosítani, kitanítani, ha rávehető. Biztosítani az idegen identitásának gyakorlását, a helyi környezet rovására. Mindezt azért, hogy a cégek hozama ne szenvedjen hiányt. Miközben a kiírtásuk elől menekülő Búrokat, kik holland eredetűek nem engedik visszatelepülni.

Tételezzük fel, hogy ha a nagytőke meghirdetné az arab világban a német területekre a szakmunkás képzést és az önkéntesekkel feltöltené a cégek által létrehozott munkás zállásait. Ott saját képzést indítana el saját költségen. Még el is hinnénk nekik.

Barátsággal: F. L.

____________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!