Megjegyzések a Martin Schulz levélhez

Igen Tisztelt Alapítványvezetőség !

Egy kérésem lenne Önök felé!
A tegnapi európai uniós parlamenti vitában az egyik képviselő/hölgy/ Márai Sándorra hivatkozva szállt szembe Orbán Viktor Miniszterelnök Úrral.
Nem ismerem és nem jegyeztem meg a nevét, de ha van módjuk és lehetőségük a Képviselő Asszonynak elküldeni – a saját nevükben – az alábbi Márai-idézetet, nagyon megköszönném.

” Európa legmélyebb értelme nem az egység, hanem a különbözőség, az élet sokfélesége és ellentéte, a fajták és nyelvek tragikus és nagyszerű küzdelme és vitája…”

„Európa nem akkor lesz egységes, ha megszüntetik a vámhatárokat, közös pénze lesz minden nemzetnek, s valamilyen nemzetek feletti parlamentben döntenek majd a leánykereskedelem, a fegyverkezés, a kábítószer csempészet és a jövedelmi adó kérdéseiről..
…megjósolom, hogy sohasem lesz olyan kevéssé Európa, mint a pillanatban, amikor ez a mesterséges egység bekövetkezik e földrész lakói számára…”

„Európainak lenni annyit jelent, mint megőrizni egy szerepet, ami egyszerre bolgár vagy svéd szerep, s ugyanakkor egy közös műveltség hivatásérzése. Ennyi Európa értelme. Minden más hatalmi kérdés vagy katonai kérdés vagy közigazgatási szakügy . ”

Márai Sándor : Sértődöttek és a Garrenek … II. kötet

Kérem az idézet esetleges pontosítását, mert a szöveget a Gondolkodó Márai műveinek olvasása közben jegyzeteltem, örök emlékeztetőül saját magamnak.

Tisztelettel az igyekezetért és üdvözlettel : H.S.
_______________________________________________________

Tisztelt CÖF Vezetőség!
Valaki fölemlegette az EU-vitán, hogy nő Magyarországon az EU-ellenesség. Értésükre kellene adni, hogy a mai vitával ismét sikerült növelniük az EU-ellenességet.
Képmutató banda! A halálbüntetéssel kapcsolatos válaszokból egy dolog kimaradt: Igaz, hogy isteni törvény, hogy „ne ölj!” Többszörös, kegyetlen gyilkosokat nem szabad megölni, de az megkérdőjelezhetetlen jog, hogy ártatlan magzatokat megöljenek! És mi van a háborúkkal, amelyekben kénytelenek vagyunk részt venni? Ha szigorúan veszik a „ne ölj” parancsát, akkor egyáltalán nem szabad fegyvert fogni. Akkor a terroristákra sem szabad lőni. Mikor ítélik el Amerikát és Izraelt az általuk kezdeményezett háborúkért és „forradalmakért”?
Üdvözlettel
B.M.

______________________________________________________

Kedves Csizmadia László!
Pontosan tudtuk, hogy hogyan nem reagálnak az Ön nagyszerű levelére. Ezt csinálják 2010 óta. Egyszerűen nem bírják elviselni, hogy Van egy Miniszterelnök, aki az ő akaratuk ellenére képes jó dolgokat csinálni, s jó eredményeket elérni. Szerintem nem kell velük törődni, úgyis az nevet igazán, aki utoljára nevet. S azok mi leszünk.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG! JÓ REGGELT MAGYAROK!
Sz.D.

______________________________________________________

CÖF Tisztelt Vezetése, tisztelt Csizmadia Úr!

A legteljesebb mértékben egyetértek Orbán Viktor Miniszter Úr álláspontjával az országunkba történő gazdasági menekültek beözönlésével kapcsolatban.
Az idióta, kretén, gondolkodásra képtelen Európai Unióval tele van a hócipőm!
Észnél vannak ezek az EU-barmok?
Egy egy literes edénybe egy liter vizet lehet tölteni, ugyanígy Európa is megtelt!!!!
Egy mákszemnyi gazdasági menekült sem fér már el Európában!
Vissza mindenki oda, ahonnan jött, vagy jön!
Megjegyzem a koszovóiaknak sem csak a szerbek ellen kell feszülniük, hanem ha egyszer kivívták az önállóságukat: tessék államalkotó népként viselkedni és nem a szabad Koszovó polgáraiként más országok nyarára menni:
ITT VAGYOK, TARTSATOK EL!!!!
Elég a beözönlésből!Elég!
Én több szempontból nézem a kérdést és minden szempontból elég a gazdasági menekültekből!
Nem vagyunk Róbert bácsi és nincs sehol kolbászból a kerítés!
GAZDASÁGI MENEKÜLTEK: IRÁNY, MARS HAZA!!!!!
Javaslatom: a CÖF szervezzen Békemenetet Miniszterelnök Úr beözönlés ellenes politikája MELLETT!!!!
Nézetem szerint ez a téma képes lenne megmozgatni a kicsit elkényelmesedett, elbizonytalanodott nemzeti tábort. Ismét meg kellene mutatni a CÖF erejét, mégpedig olyan „témakörben” ami valódi támogatást élvez.
A CÖF egyszerű tagja:
Dr. P.G.
jogász-közgazdász-szociológus

___________________________________________________

Kedves Csizmadia László és minden CÖF Munkatárs!
Ez egy remek levél. Biztos, hogy nem lesz bátorsága felolvasni a levelet, de ezt mindannyian tudjuk is.
A lényeg, hogy valóban nem értjük, hogy már megint miért mi vagyunk porondon, mikor a levélben felsoroltakon túl ott van Görögország esete is, de ugye a franciák sincsenek most túl jól gazdaságilag és lehetne ugye sorolni a déli államokat is (pl.: Spanyolország, ahol a munkanélküliek aránya 23% körül volt még tavasszal, ha jók az emlékeim). Szerintem azzal kéne foglalkozniuk ott Brüsszelben, hogy a spanyol Spanyolországban, a görög Görögországban jusson olyan munkahelyhez, amelyből magát és családját uniós polgárként becsülettel el tudja tartani. Szerintem ez jóval nagyobb probléma, mint mi magyarok. Egyébként pedig ha rólunk van szó, akkor legyenek oly kedvesek és beszélgessenek például Erdély autonómia törekvéseiről is és, hogy mit csinál a nemrégiben megdicsért román kormány az ott élő magyarokkal, a székely zászló mizériáról is beszéljünk, amitől a románok úgy félnek, mint a tűztől. Beszéljünk Trianonról és beszéljünk arról az EU-ról, amit De Gaulle álmodott meg és amivé lett (na az maga a tragédia! Pl.: Franciaországban templomot bontanak le vagy ugye II. János Pál pápa szobrát is le kell bontani – mondjuk ők a sületlenek, mert hagyják is. Na ide sikerült lesüllyednie Európának!)
„Igen, Európa, az Atlanti-óceántól az Urálig terjedő Európa, ami meg fogja határozni a világ sorsát.”
Charles De Gaulle
Sajnos odáig jutottunk, hogy ha Európa meg is határozza a világ sorsát, azt jelenleg nagyon nem jó irányba teszi.
Hát csak ennyit szerettem volna leírni véleményként a levélhez kapcsolódóan.
További jó munkát kívánok mindenkinek!
Üdvözlettel:
V. Á.

__________________________________________________

Tisztelt Minden CÖF szellemi vezető!
Ez a levél majdnem minden publikus gondolatunkat kimondja! Jól eső érzés olvasni.
Végre valaki ébresztőt fúj ennek a furcsa álomban kóválygó gyülekezetnek!!!
Végre ki merünk mondani komoly dolgokat, és nem is a „kicsik óvatosságával” !
Feladatot adva és a lényegesebb tennivalókra irányítva a valamely… befolyástól mételyezett együgyűeknek a figyelmét.
Ki érti, ki tudja és ki nem mondja ki, miért Magyarország gyötréséért veszik fel hatalmas fizetéseiket, a soha nem tisztázott alapon összecsődült ep. tag urak?!
Vélhető az ok, de vélhetőleg van egyfajta „új irigység” már megint, a magyar gondolkodás tiszta átláthatósága és kreatív alkotóképessége irányában. Igen színezve a magyar nép által leváltottak, az „euhazafiak” hatalmi törekvésével. Érthető, hiszen nem erős bástya többé sem a PÉNZvilág, sem a baloldal érdekeinek Hazánk. Istennek hála és könyörgés, hogy így maradjon!
Mit bánja az a néhány idióta úr, ott messze, hogy mi történik megint a „végvárakon”??? A sinusgörbe körülért és új honfoglalók támadnak, még nem ágyúval, csak tömeggel ÉS MÁR NEM CSAK KELETRŐL..
Már NEM VÉDHETJÜK TÖBBÉ A „MŰVELT” NYUGATOT !! EZ A LECKE ELKÉSZÜLT RÉG.
Magyarország megint világítótorony Európa háborgó „tengerén”. Csak annyi a baj, hogy a helyes irányt mutatja.
Köszönjük a megfogalmazott levelüket, tiszteltetjük a Schulz urat…
Egy kérdés még végül, az „Euparlament” most akkor Magyarországot tárgyalgató és szankcionáló bíróság??? vagy valóban Európa gondjaival foglalkozó felelős Úrak gyülekezete??? Ezt eldönthetné végre az ismert „donátor” társaság.
„Mert a kutya ugat, a karaván halad!!!!!” Vigyázat!
Tisztelettel, egy magyar ember.

______________________________________________________

Tisztelt Vezetőség!

Köszönjük levelüket, abban leírtakkal maximálisan egyetértünk.
Kellene a Békemenet, hogy érezze Brüsszel Orbán Viktor miniszterelnök úr mellett állunk, és egyetértünk a bevándorlási politikájával is.
Nagy szükség lenne, hogy nem hagytuk el Őt! Olyan, mintha ott kinn nagyon magára lenne hagyva. Hol vannak a képviselőink?
Olyan mértékben támadják minden országból, csoda, hogy bírja egészségileg.

Üdvözlettel: K. család

______________________________________________________

Kedves Csizmadia Úr!
Nagyszerű a levél.
Most néztem a különféle TV-k műsorát: egyik sem közvetíti egyenesben a hazánk „helyzetét” tárgyaló ülést. Pedig csak akkor tudjuk kialakítani véleményünket, ha az információk teljes birtokában vagyunk. (Nem elég az esti híradó összefoglalója.)
A holnapi közvetítést már késő megszervezni, de a hasonló esetekben talán az Echo TV partner lenne, ha már a közszolgálatiak nem lépnek, pedig ez lenne a köz szolgálata, azaz ez lenne a dolguk.

Szeretettel üdvözli, munkájára Isten áldását kérve:
Dr. R.É.

______________________________________________________

Imádkozzunk, imádkozzunk, hogy Schultz úr is elgondolkodjék! Ne legyen egyéb dolog nyomós ok!
Reménykedjünk, hogy felolvassa! Ha nem olvassa fel, el kellene küldeni mindenkinek, aki beleszólhat az érdekeinkbe!!

Akkor megint BÉKE menet szükséges!!

De nagyon, nagyon gratulálok, és köszönöm többek nevében ezt az írást! És köszönöm, hogy megküldték!

Sajnos, egy borzalmas világban élünk, de ha van Istenben, Jézus Krisztusban, a Szentlélekben vetett hitünk, -adnak jó gondolatokat – és kimentenek minket, Orbánt minden csapdából!! Látványosan! Csak bátornak kell lenni!! Mint Orbán Viktor és ÖNÖK!!

Köszönettel!

K. H. G.-né

______________________________________________________

Tisztelt CÖF!
Martin Schulz úrnak küldött levelük higgadt, udvarias hangvételű, de ugyanakkor megfelelő nyomatékkal hívja fel a figyelmet álláspontunkra. Teljes mértékben egyetértek tartalmával és a formával is.
Üdvözlettel: D. J.
szellemi honvédő

______________________________________________________

…Messzemenőkig egyetértek a levél tartalmával, botrányos és elfogadhatatlan az Unio politikusainak viselkedése egy demokratikus országgal és állampolgárainak nagy többségével megválasztott kormányával szemben..

Üdvözlettel, Á. A.

______________________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA Vezetőség!

Köszönettel és örömmel olvasom mindenkor az ÖNÖK megnyilvánulásait, most a legújabbat is Martin úr figyelmébe ajánlva. Reménykedünk és hiszünk abban, hogy előbb-utóbb meghallják és tudomásul veszik a Civil Társadalom akaratát, amely egyben Magyarország és a Magyar Nép érdekeit képviseli! A leírtakkal teljes mértékben azonosulunk elv-barátainkkal együtt!
Isten segítségét kérve barátaim és a saját nevemben is köszönöm, köszönjük fáradhatatlan kitartásukat és munkájukat.
Üdvözlettel, tisztelettel: F. V.

_____________________________________________________

Köszönettel vettem az EU Parlament Elnökéhez címzett levél ismertetését.
Csak sajnos kétségeim vannak.
Egyrészt arra nézve, hogy azt Schulz Úr azt figyelmesen elolvassa, másrészt hogy az EU Parlamentben felolvassák-e, továbbá, hogy arra bármiféle érdemi választ kap a CÖF és ezen keresztül a jelenlegi kormányt szabadon, demokratikusan megválasztó magyar polgárok.
Úgy néz ki, mintha Nyugat-Európa lenne minden tudás birtokosa, mintha az ő zsebükben lenne a bölcsek köve. Tájékozatlanságuk okán, a tények elferdítésével, félremagyarázásával ügyeket próbálnak kreálni, hogy „megregulázzák” a magyar kormányt ezen keresztül a magyar állampolgárokat.

M. L.
_____________________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!