Meghívó – IV. Székely Bál

IV. Budapesti Székely Bál

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet három évvel ezelőtt indította útjára az I. Budapesti Székely Bált, azzal a remélt céllal, hogy a rendezvény sikere, jó hangulata erősítse az összetartozás érzését, szilárdítsa a magyar-magyar összefogást, fejlessze Székelyföld és az anyaország kapcsolatát, illetve segítse rászoruló nemzettársainkat. Azóta már a harmadik sikeres rendezvényen vagyunk túl.

Idén február 4-én újból a Várkert Bazárban kerül megrendezésre immár a IV. Budapesti Székely Bál, amelyre a szervezők minden székely, tiszteletbeli székely és székelyeket tisztelő jelentkezését várják.

A bál teljes bevétele jótékonysági céllal ezúttal is négy külhoni közösséghez kerül: a marosvásárhelyi Szent Erzsébet Társulás árváihoz, az oklándi unitárius közösséghez, a Mária Rádió Erdély Egyesülethez, valamint a Beregszászi Református Gyülekezett fenntartásában álló Pulzus Rádióhoz.

A bálon fellép a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Üzenet Székelyföldről című produkciójával, melynek művészeti vezetője Zsuráfszky Zoltán.

Műsorvezető: Berecz István

A hagyományokhoz híven a bál programja és a vacsora menüválasztása a székely tradícióra épít. A Nemzetstratégiai Kutatóintézet a IV. Budapesti Székely Bállal – a korábbiakhoz hasonlóan – ismét egy rangos társadalmi eseményt ajánl Önnek és kísérőjének.

Minden további információ és jegyrendelés az nski.hu weboldalon, illetve az esemény Facebook lapján.

Legyen Ön is részese a IV. Budapesti Székely Bálnak!

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!