Meghívó EuCET konferenciára

Tisztelt Szellemi Honvédők!
Kedves Barátaink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2021. október 15-én megtartjuk az Európai uniós Civil Együttműködési Tanácskozás (EuCET) III. kongresszusát.

Az évek során egyre szélesedő civil összefogásunk célja többek között az európai uniós polgári kezdeményezések hatékonyságának emelése. Kapcsolataink kiszélesítését jelzi, hogy ez évben 14 ország előadója érkezik és az Európai Unió jövőjéről szóló elképzeléseit tárja elénk.

Együttműködésünk új elemmel gazdagodik. Alapító lengyel barátaink részvétele mellett partnerként magunk között üdvözölhetjük az olasz UGL keresztény-nemzeti konzervatív szakszervezetet, amely kétmillió tagságot számlál. Megfigyelőként, jelezve partneri szándékukat, a találkozón részt vesznek a brit Union Blue, a spanyol Solidaridad szakszervezetek és Albánia képviselője is.

Európában is egyedülálló kezdeményezés, hogy az azonos célokkal vezérelt szakszervezetekkel összefogva kívánjuk növelni civil missziónk hatékonyságát.

A külföldi neves előadók mellett természetesen a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) részéről meghívott magyar előadók is szerepelnek. Szervező munkánk sikerét megalapozta, hogy a MOSZ a kongresszus megszervezéséhez hatékony segítséget adott.

Szeretettel várunk minden olyan szellemi honvédőt, aki a tanácskozáson hallgatóként részt kíván venni. A tanácskozáson résztvevő hallgatóság részére a szünetekben a helyszínen vendéglátást biztosítunk.

Helyszín: Benczúr Hotel Budapest terem (1068 Budapest, Benczúr u. 35)
Időpont: 2021. október 15. péntek 9-18 óra

Kérjük, csak az a személy regisztráljon, aki BIZTOSAN részt fog venni az EGÉSZ NAPOS konferencián. A férőhelyek száma nagyon korlátozott, regisztráció elfogadása a beérkezés sorrendjében történik.

Várjuk jelentkezését 2021. október 12-ig.
Regisztráció: https://forms.gle/bBdSfaPHnbHigSFH6

Üdvözlettel
CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!