Meghívó

Tisztelt Szellemi Honvédők!
Kedves Barátaink!

A CÖF-CÖKA égisze alatt 2017 novemberében megalakult az Európai Uniós Civil Együttműködési Tanácskozás (EuCET).

Az EUCET megalakításának eszmei alapját a következők képezik: az európai keresztény kultúra értékrendje, az európai nemzetállamok fennmaradásának szükségessége, a népfelség, mint demokratikus érték figyelembe vétele, és a civilitika tudományának alaptételei.

Az EuCET IV. konferenciáját 2023. november 24-25-én (pénteken és szombaton) rendezzük az Ensana Thermal Hotel Margitsziget konferenciatermében.

A konferencia fővédnöke és megnyitóbeszédet tart Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke. Előadást tart Varga Judit országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának elnöke.

Panelbeszélgetésekre aktív civil szellemi honvédők érkeznek, a határon túli magyar ernyőszervezetek közreműködésével is.  Előadóink többek között Norvégia, Svédország, Finnország, Franciaország, Hollandia, Ausztria, az USA, Olaszország, Spanyolország, Észtország, Lettország, Lengyelország, Szlovákia, Románia, Horvátország, Szerbia polgári aktivistái.

Panelbeszélgetéseket az alábbi témákban tartunk:
Nov.24.  1. „A szuverén Európa és a nemzetek önállóságának viszonyulása a föderatív európai elképzelésekhez – az EU intézményrendszerének jobbító szándékú megújításának lehetséges irányai”
2. „A család, mint a zsidó-keresztény kultúra alapköve”
3. „A konzervatív ifjúság szerepe és az előttük álló kihívások a jövő alakításában”

Nov.25. 1. „A konzervatív, keresztény értékeket képviselő szakszervezetek európai uniós elképzelése, különös tekintettel a munkavállalói érdekvédelem új típusú kihívásaira”
2. „A nemzeti, valamint a keresztény kultúra és értékek védelmében”
3.  „Az Európai Unió nemzetiségi politikája”

Tisztelettel hívjuk konferenciánkra 2023. november 24-én, pénteken 9-16.30 óráig, valamint november 25-én, szombaton 9-16.30 óráig. Mindkét napon a délelőtti kávészüneten túl svédasztalos ebédre hívjuk Önöket. A részletes programot (az érdekfeszítő előadások témáját és előadókat) a jelentkezés visszaigazolása után megküldjük Önöknek. A konferencia zárásakor (november 25-én) egy meglepetés ajándékcsomaggal szeretnénk kedveskedni.

Kérjük, csak az a személy regisztráljon, aki BIZTOSAN részt fog venni a konferencia MINDKÉT NAPJÁN. A férőhelyek száma nagyon korlátozott, regisztráció elfogadása a beérkezés sorrendjében történik.

Várjuk a visszajelzést 2023. november 15-ig.
Regisztráció: https://forms.gle/ESBPR81mXtcjZUMA7

A szervezők nevében barátsággal és üdvözlettel

Dr. Csizmadia László
a CÖF-CÖKA elnöke

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!