Meghívó

A Magyar Női Unió, a Szent István Intézet és a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) tisztelettel meghívja Önt és munkatársait „Keresztény asszonyok a családért” című, filmvetítéssel egybekötött rendezvényére.

A sajtónyilvános eseményen szó esik majd a családok, a gyermekek és a nők védelméről napjainkban, valamint levetítjük „Az orvosok hercege – Boldog Batthyány-Strattmann László” című dokumentumfilmet.

A rendezvényen felszólal dr. Rétvári Bence, a Belügyminisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkára, valamint Nagy-Vargha Zsófia, a Kulturális és Innovációs Minisztérium fiatalokért felelős helyettes államtitkára.

Végül a Magyar Női Unió, a Szent István Intézet és a KINCS ünnepélyes keretek között együttműködési szándéknyilatkozatot ír alá „Keresztény asszonyok a családért” címmel.

Az eseményt 2023. március 24-én, pénteken 10:00 órai kezdettel tartjuk a KINCS konferenciatermében (1016 Budapest, Sánc utca 3/b), a mellékelt program szerint.

Bízva megtisztelő részvételében, várjuk szíves visszajelzését 2023. március 23. csütörtök, 12:00 óráig az alábbi regisztrációs felületen.

Tisztelettel:

www.koppmariaintezet.hu

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!