Meghívó

A Mindennapok Női Szemmel Egyesület (Nőiszem), a Szent István Intézet szakmai együttműködésével, közösen rendezi meg “A gyermek nem játék!” címmel gyermekvédelmi konferenciáját. A rendezvénynek, a Buda szívében található Haris Park műemlékegyüttesében található Kápolna terem ad otthont.

A  megrendezésre kerülő Gyermekvédelmi konferencia,  a gyermekeink jövőjét alapjaiban érintő, a felnövekvő generációk szexuális nevelését befolyásolni szándékozó új jelenségekre kívánja felhívni a figyelmet.

A Nőiszem a magyar lányok, asszonyok, édesanyák és nagymamák érdekeit képviselő civil szervezetként kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy óvó és féltő „női szemmel” vizsgálja a körülöttünk lévő világot. Hisszük, hogy a gyermekek sosem lehetnek célpontjai semmiféle ideologikus társadalmi átalakítási kísérletnek és intézményi nevelésük sosem mehet szembe a szülők nevelési elveivel.

A járványügyi helyzetre tekintettel az eseményt élőben közvetíti a Nőiszem annak érdekében, hogy minél több ember figyelmét felhívja a téma fontosságára.

„A gyermek nem játék” 

Gyermekvédelmi konferencia

Az esemény időpontja: 2022. január 26. (szerda) 10:00 – 13:00

A részletes program és regisztráció >>  https://noiszem.hu/a-gyermek-nem-jatek/

Érdemes regisztrálni az extra tartalmakért és a Nyereményért!

Konferenciánk online megtekintése nem regisztrációhoz kötött, azonban ha kitölti a lenti űrlapot, számos plusz tartalmat kap díjmentesen. Sőt, akár egy 20.000 forint értékű családi vacsorát is nyerhet a VakVarjú egyik budapesti éttermébe.

Amennyiben regisztrált az alábbiakkal kedveskedünk Önnek:

Elküldjük a részletes programot
Biztosan nem marad le a kezdésről: a rendezvény előtt e-mailben értesítjük
A teljes felvételt 10 napig visszanézheti
Megkapja a konferenciáról készült online kiadványunkat
Esélye van megnyerni a 20.000 forint értékű VakVarjú utalványt

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!