Magyarul Balóval – vélemények

Igen tisztelt Címzett!
Szeretném javasolni mindnyájunk nyugalma érdekében azt, hogy ilyen ….hogy is mondjam…szalámi tolvaj…agyilag teljesen elnehezült lényhez ne alacsonyodjunk le! Nincs semmi értelme! Csizmadia Úr életéből igen sokat elvesz egy ilyen teljesen felesleges Baló-féle nyálverés! A sötétséget ezeknél a lényeknél NEM LEHET MEGVILÁGÍTANI ….
Maradok tisztelettel és üdvözletem!
dr. E.L.-né

_________________________________________________

GRATULÁLOK–CSIZMADIA LÁSZLÓNAK
kettővel szemben is fel tudta venni a vitát MERT balllóóó is vitapartner volt nem műsorvezető!!!!!!!
F.L.

_________________________________________________

T. ügyintéző !

Én általában nagyon nem vagyok a maguk híve, de az un. migrációs kérdésben igen. Az ellenzék és a nyugati országok médiájának, sőt az EU. vezető politikusainak szóhasználata, hogy ezek menekültek, ez kristálytiszta hazugság. Hazudnak az un. civil szervezetek, sőt az ENSZ Menekültügyi Főbiztosa is,ugyanis ezek nem menekültek. Mivelhogy :
Csak az minősül menekültnek, aki nem biztonságos országból lép át közvetlenül. (Ld. Genfi Egyezmény : KÉZIKÖNYV a menekült státusz meghatározására szolgáló eljárásról és az azzal kapcsolatos követelményekről, a menekültek helyzetéréséről szóló 1951. évi Egyezmény és az 1967. évi Jegyzőkönyv alapján), valamint :
„Biztonságos országnak minősül egy ország a menekültek helyzetére vonatkozó 1951-es genfi egyezmény és az Európai Unió menekültügyi eljárásokról szóló irányelve szerint akkor, ha az államban demokratikus rendszer működik, továbbá:
nem tapasztalható üldöztetés,
nem alkalmaznak kínzást, sem kegyetlen, embertelen vagy megalázó bánásmódot vagy büntetést,
nem fenyeget erőszak,
és nem áll fenn fegyveres konfliktushelyzet.”
Ergo ezek nem menekültek,még csak nem is a kormányzat szerinti illegális migránsok, hanem szó szerint bűnöző inváziós horda. Már az első lélegzetvételük Európában bűncselekménnyel, embercsempészet útján valósul meg.

Kérdésem : Én mint EU. (magyar) állampolgár, ha nem is a gazember eu-s vezetők (Merkel és bandája) ellen, mivel az jogilag lehetetlen, de hogyan tudnék jogi eljárást indítani az un. civil szervezetek ellen az összes hazug , megtévesztő nyilatkozatuk, sőt nemzet- és EU. biztonságot veszélyeztető tevékenységük miatt ?

Másodlagos kérdésem : Maguk mint piszkosul CÖF-ösök, mi a francért nem indítottak eljárást már réges rég az ilyen hazug, bűnös civil szervezetek ellen, mint pl. Migration AID és sorosféle társaik ?!

köszönet a válaszukra
J.F.

_____________________________________________

T Csizmadia Úr!
Volt szerencsém látni a beszélgetést, Önnek szívből gratulálok az intelligens, okos érveléseiért! Észérvekkel cáfolt meg higgadtan minden hazug vádat, hazug állítást! Gratulálunk !
Baló urat inkább nem minősítem !, Tamás Gáspár Miklóst pedig…,inkább szintén nem ! Sunyi módon, nem szemtől-szembe, rá nem nézve a beszélgető partnerre ,vádaskodó szövegelésével.., egyszerűen minősíthetetlen, visszataszító, modortalan – és még sorolhatnám a negatív jelzőket – volt!
Kíváncsi lehet még komoly ember hazánkban T.G.M. ” filozófus” véleményére?

Köszönjük Csizmadia Úr !
Tisztelettel, és üdvözlettel:
B.J.-né és barátai

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!