Levél Tomasz Sakiewicz úrnak

A keresztény-nemzeti-konzervatív érzelmű, a Békemeneteken velünk tartó Gazeta Polska klubok tagjainak az alábbi nyílt levelet küldte a CÖF-CÖKA nevében a kuratórium elnöke, Csizmadia László.

 

Kedves Lengyel Barátaink!

A CÖF-CÖKA és a Gazeta Polska klubjai több mint 10 éves testvéri kapcsolata reprezentálja polgáraink jóban-rosszban összetartozását.

Most, amikor az agresszor Oroszország és Ukrajna közötti háború folyik, az országgyűlési választások kapcsán dönteni kell gyermekeink és unokáink jövőjéről.

Keresztény-konzervatív múltunk hagyományainak őrzése Lengyelországban a PIS vezette kormány eddigi regnálásának eredménye. A lengyel kormány bátran üzen Ukrajnával szolidáris cselekedeteivel Oroszországnak, miszerint többé nem fordulhat elő az, amikor a szovjet birodalom majd félévszázadig rabságban tartotta Kelet-Közép-Európa népeit.

A magyar és lengyel nép nem kér az agresszióból és a birodalmi elképzelésekből, függetlenül attól, hogy ezek Oroszországból, vagy éppen a brüsszeli elit irányából érkeznek.

Tudni kell, hogy Kárpátalján élő magyar testvéreink életüket áldozzák az agresszor elleni harcban.

Magyarország Lengyelországhoz viszonyítva kis ország. Helyzeténél fogva még kiszolgáltatott az orosz energiahordozóknak, remélhetőleg nem sokáig. Jelen időben, átmeneti időszakban, geográfiai helyzetünknél fogva fogadnunk kell az orosz energiahordozókat.

A magyar kormány nem orosz-barát, népünk ugyanezt bizonyította 1956-os szabadságharcával. Senki sem felejti az akkori agressziót.

A lengyel és magyar emberek akaratából az EU-hoz és a NATO-hoz szövetségesként csatlakozva színt vallottunk.

Nap mint nap baráti kezet nyújtunk az Ukrajnából érkező menekülteknek (tesszük ezt úgy, mint Önök), biztosítjuk emberi jogaikat és magasszintű ellátásukat.

Kormányaink együtt állnak ki országaink szuverenitása mellett, kéz a kézben utasítják vissza a brüsszeli szankciókat. Lakosságunk védelmében nem támogatjuk az illegális migrációt, keresztényi hagyományaink őrzése mellett elutasítjuk az LMBTQ gyermekeinket megrontó tevékenységét.

Európa nehéz időket él. Ezért is fontos, hogy a szuverenitást és a népfelség elvét megvalósító PIS mellett bajtársként álljunk ki. II. János Pál pápa szavaira gondolva, ne féljünk!

A lengyel választópolgárok a most következő országgyűlési választásokon új történelmi szakaszt nyithatnak, ha ismét a PIS-re és az általa alakított kormányra szavaznak, egyúttal megerősíthetik a V4-ek  együttműködését.

Drukkolunk és támogatunk benneteket, lengyel testvéreink, harcostársak vagyunk! Nem engedhetünk a brüsszeli liberálfasiszta birodalmi elképzeléseknek, a sztaniolpapírba csomagolt föderalista állam létrejöttének.

Kedves Gazeta Polska klubok hazát szerető tagjai! A népfelség jegyében szavazzatok a már jól ismert útra és a PIS-re. Ne üljetek fel az ellenzéki erők mézes-mázos hazugságainak. A lengyel és magyar tudja, hogy az Európai Uniót ideje megreformálni!

„Lengyel-magyar két jó barát, együtt harcol s issza egymás borát!”

Hajrá Lengyelország!

Csizmadia László
A CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!