Tisztelt Judith Sargentini Asszony, EP képviselő!

Én egy magyar nyugdíjas vagyok (83 éves), mérnök, professzor, a Magyarországi Református Gyülekezet korábbi alelnöke. Soha nem voltam tagja semmilyen politikai pártnak. Sok tapasztalattal rendelkező független gondolkodó vagyok.

Magyarországon a kommunista időkben nagyra értékeltem a fejlett társadalmat, tudományt és technológiát Európa nyugati részében és az USÁ-ban. Ezek a tapasztalatok kiváló minták voltak számunkra, akik szerették volna Magyarország felemelést a fejlett országok peremére.

A jelen helyzet egészen más, ami azt jelenti, hogy Nyugat-Európa nem jó minta, amit követni lehet. Köszönhetően kontinensünk jelenlegi vezetésének, köszönhetően a döntő helyzetben lévő csoportok tagjainak, pl. Önnek is és a LIBE Bizottság az Ön jelentését támogató tagjainak. Az Ön ezen „jelentése” semmire nem jó! Sem a vizsgálat módszere, sem az Ön munkájának tartalma nem éri el egy egyetem diploma munkájának általános szintjét a mi országunkban.

Az Ön jelentése módszeresen hibás és tele van igaztalan és zavaros állításokkal.

Sajnos ezt az érvénytelen jelentést elfogadta a LIBE Bizottság júliusban. Emiatt ez az eljárás teszt volt a LIBE Bizottságnak is. Következésképpen, ez a bizottság nem alkalmas az ilyen jelentőségteljes ügyek kezelésére!

Ami engem illet, egész életemben Magyarországon: a mindenkori állam működése és atmoszférája soha nem volt olyan jó, olyan harmonikus, mint 2010 óta, Orbán miniszterelnök úr és tisztelt csapata által vezetett kereszténydemokrata jobboldali konzervatív kormányzás alatt. Feltételezem, hogy ez a vélemény megegyezik másik millió magyar polgárral, aki itt él!

Orbán Viktor miniszterelnök úr szeptember 11-én személyesen fogja lerombolni, lépésről lépésre, az Ön szegényes dokumentumát az EP ülésen. Ő az EP-ben nemcsak különleges szakértő csapatával lesz jelen, hanem virtuálisan magyar állampolgárok millióival is, akik ugyanígy gondolkodnak.

Győztesek leszünk az Ön által kreált csatában, mert az IGAZSÁG a mi oldalunkon van!

Bizonyára Ön lesz a vesztese az Ön által kreált csatának, mert Ön a nyilvánvaló igazság ellen van!

Most Önnek van néhány napja, hogy helyrehozza, visszavonja szégyenletes jelentését. És hogy bocsánatot kérjen a Magyar Néptől, akit mélyen megbántott. És hagyja abba mostani politikai ténykedését, amely új személyt kíván, aki jobban betölti ezt a tisztet, mint Ön.

Amennyiben nem teszi meg, legyen elhivatott tagja annak a virtuális csoportnak, akik az egyetemes történelem során az emberek pozitív érdekei ellen cselekszenek!

A fentieket szíves figyelmébe ajánlva
dr. tech. N. S.

Utóirat:
1. Emlékeztetjük Önt, hogy a LIBE Bizottság legutóbbi döntése július 4-7. az ún. Pozsonyi Csata 1111. évfordulója volt. Az európai hadsereg 100.000 katonája és jól felszerelt csapata, a következő szlogent használva: „Irtsátok ki a magyarokat!”, váratlanul paranccsal megtámadta a fiatal Magyarországot. Ezalatt a pár nap alatt ez a hatalmas sereget és flottát teljesen megsemmisítette a Magyar Hadsereg összesen 20.000 tagja. Stratégiánkat ebben a háborúban ma is tanítják a párizsi Hadi Akadémián.
A magyarok pedig azóta is léteznek.

  1. Az eljárást, amely az Ön által generált 7. cikkelyre alapoz, úgy hívják: „az EU atombombája”. Hagy említsem meg, van egy sokkal hatékonyabb nukleáris fegyver: a hidrogénbomba, amelyet a magyar származású Teller Ede tudós fedezett fel. Remélem, értjük ennek a fegyvernek a szimbólumát.
  2. Emlékeztetjük Önt, ha hallja minden nap a déli harangszót Európában, ez a magyar tábornok, Hunyadi János óriási győzelme emlékére van, amelyet a török hadsereg ellen vívott 1456 július 22-én és amelyet III. Kallixtusz és VI. Sándor pápa rendelt el.
  3. Emlékeztetjük Önt, az Ön személyi számítógépe előtt ülve, hogy minden számítógép a világban Neumann János magyar tudós elvén alapul.
  4. Emlékeztetjük Önt, hogy mialatt autóját vezeti, az autó által használt üzemanyagot egy olyan technológia segítségével gyártották, amelynek feltalálója Oláh György.
  5. Emlékeztetjük Önt, … Európa és a világ sokat köszönhet Magyarországnak és a magyar embereknek!

Miért utál bennünket?!

dr. tech. N. S.