LEVÉL ISMERETLEN HONFITÁRSAMNAK április 8-a előtt

Honfitársam! Te, aki az idegenek zsoldjában álló élősködőkre adod a szavazatodat az országgyűlési választáson, nem védekezhetsz utólag majd azzal: nem tudtad, mit teszel. Hiszen százszor és ezerszer is elmondtuk neked: a magyar nemzet ellen vétesz, ha élősködőket juttatsz az ország kormányrúdjához, akik idegen érdekeket szolgálnak, nem a magyar hazáét.

Emlékezzél arra, mit tettél 1994-ben, 2002-ben és 2006-ban: élősködőket juttattál hatalomra, és lehetőséget adtál nekik a magyarok országának a tönkretételére!

Te tetted lehetővé a rajtad is élősködőknek, hogy magyar emberek százezrei legyenek munkanélküliek, szegények és nyomorgók! Te tetted lehetővé a rajtad is élősködőknek, hogy magyar gyermekek éhezzenek! Te tetted lehetővé a rajtad is élősködőknek, hogy magyar emberek milliói kerüljenek a pénzügyi spekulánsok és a bankárkaszt karmai közé. Te felelsz ezért, hiszen meggondolatlanul szavaztál a korábbi választásokon!

Most pedig ismét Te fogod lehetővé tenni a rajtunk élősködőknek, hogy újra szétlopják az országunkat és migránsok százezreit és millióit zúdítsák a nyakunkra, akiket aztán nekünk kell majd eltartanunk; akik aztán tönkreteszik a kultúránkat, a jövőnket. S a gyermekeinket megint Te fogod szegénységbe taszítani!

Rosszat tettél, és rosszat teszel a magyar nemzetnek! Bűnös vagy! És amióta világ a világ, a bűnnek büntetése van, a bűnösnek pedig bűnhődnie kell. Az ítélet kész: nemzetünk megvet és kiközösít téged, és nem hagyja, hogy a lelkiismereted nyugodt legyen. Ne feledd: majd bűnhődnöd kell.

Ám a nemzeted téged is hív, téged is vár! Honfitársam, kérlek, térj vissza közösségünkbe! Hallgass ránk, hallgass a lelkiismeretedre, és a nemzetedre szavazz!

dr. V. GY.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!