Levél a szellemi honvédőkhöz

Kijelentjük azonban, hogy kőkemény akarattal kívánjuk képviselni az egyenrangú nemzetek Európájának eszméjét.
Minden olyan cselekményre, amely egyoldalúan a pénztőke hatalmának uralmát kívánja ránk erőltetni – jöjjön az belülről, vagy kívülről – azonnal, meggondoltan válaszolnunk kell.

Faji, felekezeti, etnikumi hovatartozástól függetlenül közösen kívánjuk képviselni szándékunkat, amelynek fő céljai a megújuló Európai Unió és az élhető Magyarország.
Az egységes Európa, nemzetünk és a közjó érdeke jelenti számunkra a magyar utat.

A Civil Összefogás Fórum rövidesen nemzetközi sajtótájékoztatón keresztül bejelenti a szellemi honvédelem mozgalmunk irányultságát. Biztatjuk a résztvevőket, hogy mielőbb küldjék meg a javaslataikat, ötleteiket, hozzászólásaikat annak érdekében, hogy azokat már a sajtótájékoztatón is hasznosítani tudjuk.

Szeptemberben az aktív szellemi honvédők részvételével egész napos konferenciát szervezünk. Itt megvitatjuk a működtetés részleteit és megválasztjuk szakmai témák szerint a munkát végző csoportokat.

Kedves Barátaink!

Minden nap készen kell állnunk arra, hogy a hazánkat hazugsággal támadók ellen autentikus érvekre támaszkodva felléphessünk.
Most aktuális feladatunk az Alkotmányunk 4. módosításával kapcsolatos EP bizottsági jelentés elleni tiltakozás, a Tavares jelentés megcáfolása.
A válaszadás nem késhet, ezért akinek van véleménye, ötlete, rövid email-ben részünkre juttassa el. A mindannyiunk nevében és együttes véleményünk alapján megszerkesztett válaszlevelet mozgalmunk minden tagjának eljuttatjuk.

Ritka történelmi pillanatnak vagyunk tanúi, hiszen a nemzetért aggódó polgárok, értelmiségiek úgy tűnik, végre egymásra találtak.

Tisztelettel és barátsággal

Csizmadia László
CÖF alapító
a Szellemi Honvédelem életre hívója

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!