Kvótarendszer

Tisztelt Vezetőség!

A Fidesz aláírás-gyűjtést hirdetett meg a Brüsszel által kiagyalt és az európai baloldal által támogatott menekültügyi kvótarendszer lakossági elutasításának bizonyítására. Feltehető, hogy meglehetősen sokan írják majd alá az íveket, bár jelenleg nincs hír arról, hogy valójában milyen megfogalmazást tartalmaz a nyilatkozat.
Egy nép mozgósításának talán egyetlen eszköze a kommunikáció, mely eljut mindenkihez és világosan elmagyarázza a szóban forgó téma és az állampolgárok részvételének rendkívüli fontosságát. Ha hiányzik a meggyőző erő, az akciót kudarc fenyegetheti.
Napjaink történéseit a migrációt illetően nyilván mindenki ismeri az országban (és Európában), de feltehető, hogy a bevándorlás hátteréről, várható mértékéről és a lehetséges következményeiről sokaknak nincs elegendő információja, így alábecsülik a veszélyeket, nem tartják fontosnak a személyes tiltakozást.
Bár a fentiekről a kormánypárti politikusok, médiumok és mások, pl. Önök is már sokat beszéltek, írtak, de valamiképp hiányzik az összkép, a viszonylag rövid, de minden lényeges körülményt összefoglaló tanulmány, amit mindenki könnyen áttekinthet és megjegyezhet.
Kérem tehát Önöket, hogy lehetőségeikhez képest támogassák a kormánypárok aláírás-gyűjtését, a fentiek szerint tegyenek közzé egy összefoglalót a migráció és a tervezett kvótarendszer minden lehetséges veszélyéről hazánkra nézve rövid és hosszú távon, de fontos lenne foglalkozni a történések hátterében álló szándékokkal is. Rá kell döbbenteni a lakosságot, hogy valós a fenyegetettség, a helyzet drámai, ezért minden, magát magyarnak érző embernek kötelessége tiltakozni az Unió (és mások) diktatúrája ellen.

Tisztelettel
V.A.
___________________________________________

Tisztelt Cim!
Mi vidékiek is szeretnénk aláírást adni, de eddig nem sikerült felvilágosítást kapnom, hogy hol, hogyan?
Előre is köszönöm a segítségüket, amit továbbítanék ismerőseim körében.
További sikeres, jó munkát kívánok!

P.T.F.
____________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!