Kvótarendszer hozzászólások

Tisztelt CÖF!
Martin Schultz úrhoz címzett levelük kapcsán küldöm az alábbi lehetséges scenario előre vetített képét, aminek elhárítására fel kell készülni a migráns-ügy kezelése során:
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a menekültügyi kvótarendszer indirekt úton könnyedén megvalósítható, anélkül, hogy elfogadnánk a kvótarendszert. A Németország által befogadott menekültek német anyacégeknél alkalmazva munkaerőként delegálhatók a cég más EU-országbeli leányvállalataihoz is úgy, hogy az adott országban még munkavállalási engedélyre sincs szükségük, hiszen ők az anyacég kihelyezett alkalmazottai lesznek. Legföljebb hazai munkaerőt kell helyettük elbocsátani…! Magyarországon a Siemens, az Opel, a Volkswagen, a Mercedes és számos német cég rendelkezik sok ezer munkahelyet biztosító leányvállalattal. A migránsok munkahelyi kihelyezésével a kvótarendszer így könnyedén és automatikusan létrehozható, hiszen az ide telepített migránsokat a munkahelyük Magyarországhoz fogja kötni, mindamellett szabadon utazhatnak majd az Unión belül, akárcsak hazánk polgárai.
K.P.
__________________________________

Tisztelt Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány!

A kvóta rendszer legfontosabb baja, hogy hamis. Amíg a kvótákról témáznak, közben a nemzetek önrendelkezését veszik el, ezzel is felkészülve a Transzatlanti Szerződés aláírásának kikényszerítésére!

üdvözlettel
P.M.
____________________________________

A k. szövetségi kancellár akár a Miatyánkot is irhatta volna, az is pont ennyire a témához való lett volna. Bár nem tudom, mire fel jött ez a válasz, mire válaszolta ezt.
De ez egy semmit mondó közhelygyűjtemény, amit minden beérkező levélre automatikusan kiküldenek.
Nem nagy eredmény…

Üdv.T.M.
_______________________________________

Tisztelt CÖF!
A Martin Schulz úrhoz küldött levéllel egyetértek, a levélben az alábbi mondatot javítani kellene.

A kvótarendszer közvetetten módon, hosszú távon az egész Európai Unió működését érinti, ezért mi, magyar állampolgárok és uniós polgárok úgy érezzük, hogy az unió működéséről szóló szerződésbe ütköző kvótarendszer nem léphet életbe.

Üdvözlettel

M.V.B.
__________________________________________

 

Szerző
CÖKA

“Kvótarendszer hozzászólások” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. A kvóta arányszámot jelent, tehát ha elfogadnánk, akkor a migránsok befogadásának vonatkozásában a központi „kiutalás” a konkrét számokat tekintve úgy növekedhetne, ahogy a bevándorlók száma is növekszik,vagyis egyre több lenne (természetesen a „szolidaritás” jelszavával).
    A kvóta arra bizonyosan alkalmas, hogy amennyiben a migrációt terroristák vagy szabadcsapatok bejuttatására szervezték, akkor ezeket arányosan el kell helyezni az EU tagállamaiban, későbbi felhasználásra.

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!