Kutyaharapást szőrével…

Tisztelt Nol.hu szerkesztősége!
A mai napon a CÖF fóbiásnak tekinthető Czene Gábor alkalmazottjuk ismét kitett magáért és politikai indíttatású, csúsztatásoktól hemzsegő cikket közölt „Eltüntette kamutámogatóit a CÖF” címen.
Támogatóink szabad akaratukból jelentkezhetnek vagy töröltethetik magukat honlapunkról. Czene Gábor által megjelentetett, rólunk szóló, első cikk nyomán minden regisztrált és hírlevelünket olvasót felszólítottuk arra, hogy amennyiben úgy gondolja, iratkozzon le.

Az elmúlt másfél hétben összességében egy lejelentkezőt regisztráltunk a szervezetek közül.

Czene Gábor újonnan elkövetett cikkében nem vette figyelembe, hogy partnereinket a honlapon két oszlopban tüntetjük fel. A második oszlopra történő kattintás után világossá válik, hogy senkit sem tüntettünk el.
Czene Gábor alkalmazottjuk szándékosan keveri össze a mozgalmunkat támogatókat és a pénzügyi támogatóinkat. Az értelmezés pontosabbá tétele érdekében a „támogató” feliratot honlapunkon „együttműködő partnerekre” változtattuk (a gyengébbek kedvéért).

Megértjük, hogy Czenének és küldőinek fáj, hogy a CÖF-öt ezrek támogatják, azonban ez valószínűleg munka és szimpátia kérdése.

Továbbra is csak azt tudjuk üzenni, hogy elszámolásaink az összes törvényi előírásnak eleget tesznek és honlapunkon minden évben nyomon követhetők.

Czene második cikkében sem írja le, hogy a CÖF külföldről egy fillér támogatást sem kap, szemben a TASZ-szal, az Amnesty International-el és az Ökotárssal. Ezen szervezetek, nyilván, támogatóikat szolgálják. Csakúgy, mint mi!
Valóban, adminisztratív hibából rosszul tüntettük fel a TASZ 1%-os támogatását, amiért elnézést kérünk.

Ugyanakkor az Amnesty International és az Ökotárs figyelembevételével a CÖF-CÖKA több támogatást kapott.
Reméljük, hogy a szólásszabadságot tisztelő lapjuk jelen kiigazításnak szánt szövegünket közli, ugyanakkor fel sem tételezzük, hogy Czene Gábor azon újságírók közé tartozik, akikről Ulfkotte bestsellerré vált könyve szól.

CÖF-CÖKA vezetősége

http://nol.hu/belfold/mi-mennyi-a-cof-nel-1602347

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!