Közlemény

A baloldali sajtó nyílt támadást intézett a Békemenet és a CÖF ellen. Állítják, hogy a márciusban tervbe vett összejövetelünk az orosz politika mellett fog demonstrálni.

Céljuk a tisztességes emberek félrevezetése.

A CÖF a józanul gondolkodó állampolgárokkal együtt külön tudja választani a gazdasági együttműködést az azonos politikai nézetektől.

A Békemenet a nemzet érdekeit képviseli, kiáll az identitás, a szuverenitás és a jó kormányzás mellett. Mondanivalónkat nem a szervezők határozzák meg, hanem a résztvevő polgárok hozzánk eljuttatott akarata.

A paksi beruházást a felelős kormány gazdasági döntésének tekintjük.

A szocliberális kormányzat által felvett IMF hitel gyökeresen különbözik egy beruházási hiteltől. A Gyurcsány-Bajnai kormány azért kényszerült az IMF hitel felvételére, mert már képtelen lett volna a nyugdíjak kifizetésére, szembesült a hazai bankrendszer összeomlásával, a totális csődhelyzet elkerülése volt a fő céljuk.

A paksi beruházás úgy valósulhat meg, hogy szemben az IMF ötéves hitelével, az orosz fél 30 éves törlesztési lehetőséget biztosít. A működő beruházás nagy biztonsággal önmaga kitermeli a felvett hitelt és kamatait. Tízezer új munkahelyet jelent, 1 %-kal megemeli a GDP-t és a beruházás 40%-a magyar vállalkozók közreműködésével valósul meg.

Üdvözöljük, hogy a kormány felismerte a német gazdasági modell előnyeit, nem követi el azt a hibát, amit a Gyurcsány-Demszky duó produkált, gondolunk itt a 4-es metró krimijére.

A CÖF szerint vége Ady komp-országának, Magyarország nem sodródik, hanem kiépíti a nyugat és kelet közötti gazdasági sztrádát.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!