Közlemény

A kígyó ismét a farkába harapott

Az MSZP és a DK országos központja változatlanul a CÖF-CÖKA pénzügyeinek hátterét firtatja ahelyett, hogy lehúzná az anyagilag és erkölcsileg csődbe ment párt üzelmeinek rolóját.

Az új pártelnök, a volt XI. kerületi polgármester többször került a korrupció gyanújába. Kreatív jelenléte az MSZP-ben sem mentheti meg az éjjel, nappal hazudozók, a pártszékházukat eladók és az adófizetők pénzéből zavartkeltő politikusokat.

Az Olaf-jelentés szerint korrupciós üledéktől szaglik az MSZP és a szocliberális kormányzás 2002-2010-ig terjedő múltja. A jelentés szerint a magyar adófizetőket 167 milliárd forint kár érte, mert a szabálytalanul felhasznált pénzeket vissza kell fizetni az Európai Uniónak. A főváros által istápolt 4-es metró beruházás elsíbolásából egyesek azóta is jól élnek.

A CÖF-CÖKÁ-nak feltett kérdésre, miszerint a HungaroControl Zrt-től kaptunk-e támogatást, a válaszunk, sajnos nem. Kérdésünk, hogy milyen törvény tiltja a belföldi cégek adományozásának lehetőségét? Ugyanakkor támogatjuk a külföldről érkező adományok teljes mértékű ellenőrzését és nemzetbiztonsági szempontból teljes értékű felügyeletét.

Az MSZP jelenlegi elnöke, a XI. kerület volt polgármestere, inkább arról adjon bővebb tájékoztatást, hogy milyen módon került a Medgyessy érdekeltségbe a Hadik Kávéház, és rögtön miért érezte fontosnak a mellette lévő Gárdonyi tér teljes felújítását.

Érdemes lenne azon is elgondolkodni az MSZP-s szimpatizánsoknak, hogy Gyurcsány Ferenc nyakába szakadt  1,2 milliárd forint osztalékból miként fogja megvenni a múlt korrupciós botrányaiban esetlegesen érintett párttársait.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!