Közlemény

Sorsdöntő NEM-ek!

Köszöntjük az igazi demokraták fölényes győzelmét!

A „baloldali” áldemokrata kormánygyűlölők megsemmisítő veresége kemény figyelmeztetés itthon és Brüsszelben egyaránt.

A passzivitás nem lehet válasz a nemzeti sorskérdésekre, ezt a szavazáson résztvevő aktív polgárok mindenki számára világossá tették.

A NEM-ek 92%-os aránya meggyőzően bizonyítja, hogy a magyar nép nem kér a terrordemokráciából. Ezzel együtt elutasítja Brüsszel keresztényi civilizációt eláruló magatartását.

A tények makacssága ismert. Eszerint, ha a szavazásra jogosultak 70%-a vett volna részt a szavazáson, akkor is a több mint 3.200.000 NEM szavazat győzött volna. Ilyen a számtan!

Támogatjuk a miniszterelnök döntését, amely kikérte a nép akaratát, majd az elsöprő többség támogatását bírva elindítja a közjogi következményekhez vezető politikai és jogi munkát.

Napnál is világosabb és a szavazásnál is mérhető a számtan, miszerint az áldemokraták pártjai tovább gyengültek, rajtuk már az összefogás sem segít, sőt, ront a helyzetükön. Most közösen tették világossá, hogy Magyarországért nem, de a hatalom megszerzéséért mindenre képesek, még hazájuk koncként történő odavetésére is.

Ugyanakkor az is sajnálatos, hogy a Jobbik vezére botladozva letér a nemzet képviseletének útjáról. Először drasztikus ideológiai változtatással kezdte meg önmaga és pártja fogyókúráját. Most másodszor pedig beállt a baloldali ellenzék kánonjába. Azt sugallta követőinek, hogy nem baj, ha nem mennek el szavazni. Ismét bizonyította, hogy soha nem lesz kíváncsi az emberek véleményére, csak egójáért képes kiállni. A jól érzékelhető, párttámogatói fogyás eredménye, hogy lötyög a nagymellény viselőjén. Hamarosan neki is színt kell vallani. Piros, fehér vagy zöld. Vagy együtt a nemzeti szín. A demokráciában a nemzeti sorskérdésekről, bárki is legyen hatalmon, a népakarat megkerülése elvetendő.

A CÖF-CÖKA szerint ilyenkor első a népszavazás és csak ezt követheti az indokolt eredmény szerinti Alaptörvénybe iktatás.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!