Közlemény

Az ellenzéki politikusok mindent bevetnek annak érdekében, hogy meghiúsítsák a kötelező kvótáról szóló népszavazás sorsunkat eldöntő eredményességét.

Álnokul fogalmaznak a napi sajtóban és az alternatív médiákban is. Tömegével terjesztik a politikai és nyelvészkedő PC-turmixokkal teli írásaikat. Így akarják eltéríteni a szavazásra jogosultakat és megakadályozni, hogy éljenek a népszavazás demokratikus intézményével.

A kötelező betelepítéssel kapcsolatos kérdés világos, és jelentősége útmutató. Az érvényes és eredményes népszavazás a válaszadók többségével kifejezi, hogy a törvényalkotásra jogosult országgyűlés felhatalmazást kap a kötelező kvóták elutasítására. A Parlament akár úgy is dönthet, hogy a választópolgárok akaratát alaptörvénybe foglalja. A magyar kormány az Unióval történő tárgyalásokon maga mögött érezheti a választópolgárok népszavazással szentesített akaratát.

A népképviseleti demokráciákban, következmény nélkül, egyetlen hatalmon lévő kormány sem kísérelheti meg, hogy a népszavazás ellen forduljon. Lásd Nagy-Britannia esete, ahol a Brexit a kormányfő lemondásával járt és az Unióból való kilépést véglegesítette annak ellenére, hogy a feltett kérdés csak véleménynyilvánításra irányult.

Csűr-csavaros eszű baloldali pártpolitikusok hamisan bizonygatják, hogy Magyarország ki akar lépni az Európai Unióból. Ez nettó hazugság. Ezzel szemben világos, hogy a kormány célja uniós tárgyalási pozícióinak erősítése a népakarat erejével.

Az ellenzéki politikusok pontosan tudják, hogy a kormánynak, az országgyűléssel együttműködve, autentikus és törvényes válaszokat kell adnia a brüsszeli, erőszakos migráns-betelepítésekre.

A magyar emberek kiismerték a baloldali ellenzéki politikusok célját, akik a hatalom visszaszerzés érdekeit szem előtt tartva, nem törődnek a terrorveszéllyel és ránk szabadítanák a gazdasági bevándorlók millióit.

A JOBBIK-nak pedig meg kell értenie, hogy a kormányzati felelősség a választók többségének bizalmára épül. A kötelező kvótájú migrációval szemben az Alaptörvény módosítására csak azután kerülhet sor, ha ilyen sorsdöntő kérdésben a regnáló hatalom előbb népével konzultál. Figyelembe kell venni a mindenkori politikai és jogi helyzetet, a kötelező kvótáról szóló, brüsszeli bíróság előtt zajló pert, majd ezután kerülhet sor az országgyűlés tárgybeli állásfoglalására.

A hazát kiárusítók önkéntes és önkényes kereskedői hagyjanak fel a gazdasági bevándorlókat erőszakosan betelepíteni kívánó brüsszeli elit támogatásával.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

“Közlemény” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!