A CÖF-CÖKA a migráns helyzetet értékelő lakossági fórumokon döbbenten tapasztalja az emberek kétségbeesett aggódását, családjuk, gyermekeik és unokáik féltését.

Az emberek már-már háborús helyzetet vizionálnak. Fiatalok és idősebbek értetlenül állnak a baloldali ellenzéki pártok migránsokat hívogató magatartása és megnyilvánulásai előtt.

Elmondásuk szerint a legfájdalmasabb az, mikor a bukott politikusok, akik megtagadták 2004-ben nemzettestvéreiket, most a ki tudja honnan jött, és kétes személyiségű honfoglalókat ölelnék a nemzet keblére.
A lakosság számára emészthetetlen ez a liberálfasiszta diktátum, amely Európa biztonságát veszélyeztetve, a minden pillanatban lehetséges terrorizmusnak adna teret.

Figyelmeztetjük a szocliberális ámokfutókat, és az őket bátorító és támogató bértollnokokat, hogy a migráns helyzet téves kezeléséből eredő, esetlegesen bekövetkező terrorcselekményekért személyesen is viselniük kell a felelősséget.

Most az Európai Bizottság a bevándorlókra vonatkozó kötelező kvótát úgy próbálja lenyomni a szuverén országok népeinek torkán, hogy példátlan, felháborító mértékű, személyenként számolandó 78 millió forintos büntetéssel szankcionálná a befogadások elutasítását.

Az országjárásunk eddigi tapasztalatai mutatják, hogy határainkat zárva kell tartani az illegálisan érkező idegenek előtt. Az embercsempészekkel azonosuló EB megnyitotta és vásárrá nyilvánította a bevándorlók rabszolgapiacát.
Európa nyugati országaiba a munkaerő toborzás nem korlátozott, a döntés szabad. A befogadott bevándorlók finanszírozását azonban az érdekeltek nem terhelhetik a kelet-közép európai, jóval alacsonyabb életszínvonalon élő népekre.

Elég legyen az emberek félrevezetéséből, a sompolygó jogszabályalkotásból. Az európai népek előtt világossá vált, hogy az Unió bürokratái a migránshelyzet nem tudják kezelni. Magyarországon már 2010-ben bizonyossá vált a szocliberális kormányzás életképtelensége.

Nyolc évig kóvályogtunk a korrupció, a csőd és hitelterhek sötét erdejében. Újabb négy évig tartott kilábalásunk a gazdasági mocsárból. Az Európai Bizottság, magyar eszmetársaik támogatásával, szokásához híven, ismét megpróbál pénztárcáinkban kotorászni, ezzel akadályozva a kormány törekvését, hogy a családok támogatásával eredményesen segítse a demográfiai problémák megoldását.

Nem kérünk a felsőbbrendűség álerkölcsiségéből, amely már kétszer vezetett világháborúhoz.

Európa polgárai – vigyázó szemeteket a berlini hegemónia törekvésekre és a brüsszeli elit pénzhatalmasokat kiszolgáló cselekvéseire vessétek!

CÖF-CÖKA vezetősége