Több mint egy millió aktív magyar polgár tartotta fontosnak, hogy éljen a népi konzultáció lehetőségével, így az illegális bevándorlás elleni küzdelemhez megvan a legitimizáló válasz.

A pozitív visszaigazolások most már a gyors és hathatós intézkedésekre várnak.

Európa és hazánk védelmét nem az okoskodó pártok érdekei szerint, hanem az itt élő őslakosok, családok és nemzetek civil polgárainak akarata alapján kell megvalósítani.

Nándorfehérvár 559. évfordulóján ismét megszólíttattunk. Trianon leckéjét megjegyezve most már egy talpalatnyi földet sem adunk.

Megvédjük az üldözötteket, de nem fogadjuk be a gazdasági migránsokat, akik veszélyeztetik a „békeszerződésként” amúgy is szűkösen ránk mért életterünket.

Az úgymond baloldali ellenzék most arcpirító módon öleli keblére a balkáni úton érkező határsértőket. A magyarok azonban nem felejtik, hogy 2004-ben miként lökték félre a határainkon kívül rekedt segítségkérők kezét.

Szerencsére erejük mostanra elenyészett, nem ismételhetnek, ha esetleg Kárpátalja magyarjainak kell majd szállást adnunk.

Lehet zsoldért hazát árulni, de a népi konzultáció bizonyítja, hogy ez nem kifizetődő. Lehet jó pénzért feketén fuvarozni az illegális migránsokat, azonban a „JOBBIK” megoldása sem nyerheti el a magyarok tetszését. Továbbá nem ellensúlyozza a tartalom nélküli szájhősködést.

A nemzeti konzultációk a valódi demokráciát szolgálják és az eredmény: egymilliós virtuális békemenet Európa és Magyarország védelméért.

CÖF-CÖKA Vezetősége