Közlemény

A CÖF-CÖKA szerint a modernkori népvándorlás meghatározó elemére, a gazdasági migrációra adható magyar válasz nem pártpolitikai kompetencia. A hiteles választ a megoldást illetően csakis a magyar civil állampolgárok fogalmazhatják meg.
Ezért van szükség a népi konzultáció eredményére, majd aztán a javasolt állásfoglalások melletti gyors intézkedésekre.
A Kétfarkú Kutya Párt nevű bohócegylet és a Soros György portálján működő blog bejelentette, hogy plakátkampányt indít a bevándorlási konzultáció és a kormány ellen. Mindezt saját bevallásuk szerint is jelentős részben külföldről érkező pénzből teszik.
A baloldal ezek szerint ott folytatja, ahol korábban abbahagyta. Külföldi pénzből indítanak lejárató kampányt a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen.
Felszólítjuk a Kutyapártot, hogy hozza nyilvánosságra, hogy melyek azok a külföldi szereplők, akik újra civilnek álcázott mozgalmak mögé bújva hergelik a magyar társadalmat.
Ideje lenne észrevenni, hogy a lakájpénzből fenntartott ál-civil szervezetek ál-szolidáris akciói egyre jobban bosszantják a magyarság érdekeit szem előtt tartó polgárokat. A zsoldos pénzből fellépők a társadalmi támogatottság hiányában vandalizmussal irányítják magukra a figyelmet. Azzal dicsekednek, hogy dől hozzájuk a pénz.
Egy biztos, rövidesen Guinness rekord dől meg, mert két farokra ennyi pénzt két marokkal az emberiség történetében még soha nem adományoztak.
Felhívnánk arra is a figyelmet, hogy Szigetvári Viktor mind a mai napig nem hozta nyilvánosságra, milyen külföldi forrásokból finanszírozta politikai alapítványát.
Itt az ideje, hogy a baloldali, civilnek álcázott mozgalmak magukra nézve is kötelezővé tegyék az átláthatóságot.
Rossz ómen az ellenzéki plakátháborút folytatóknak, hogy az MSZP volt elnöke, Mesterházy Attila éppen a mai napon vesztett jogerősen pert a CÖF-fel szemben általa indított plakátperben.

CÖF-CÖKA Vezetősége

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!