Közlemény

A tapolcai civil szervezetek és a CÖF-CÖKA tegnapi közös rendezvénye bizonyította, hogy a választókörzet lakossága ráébredt az április 12-i országgyűlési képviselő választás fontosságára.

Az ellenzéki pártok megfélemlítési akciói eredménytelenek maradtak.

A Művelődési Ház zsúfolásig megtelt, és egyöntetű tetszésnyilvánítással fogadta az előadók ismeretterjesztését, amely rámutatott és leleplezte a hatalomra éhes MSZP-DK-s, valamint a JOBBIK képviselő jelöltjeinek erkölcsi deficitjét.

A választók jelezték, nem dőlnek be Pad Ferenc jól tartott szakszervezeti vezető ígéreteinek és kinyilvánították, hogy múltja nem érdemel bizalmat.

A JOBBIK jelöltje szélsőséges nézetei miatt elefánt lenne a honatyai porcelánboltban. Nem teljesíthető ígérethalmaza a QUAESTOR-i brókerbotrányhoz hasonlítható átverés. Rig Lajos reményt árul teljesítési garancia nélkül.

A CÖF-CÖKA szerint Fenyvesi Zoltán erkölcsi értéke és a mögötte álló FIDESZ-KDNP kormányának teljesítménye világítótoronyként magasodik az ellenzéki jelöltek és pártok fölé.

Bizonyosak vagyunk abban, hogy a tapolcai polgárok április 12-én, a polgári összefogás erejével, szavazataikkal Fenyvesi Zoltánt fogják támogatni.

CÖF-CÖKA Vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!