Közlemény

A békemenetek egyik szervezője, a CÖF-CÖKA ismételten értesült arról, hogy Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője többekkel együtt részt vett a polgári körök szervezésében és a békemeneteken.

A nemzetért elkötelezett hazafinak ismertük meg. Közzétett intelmeit a kormányzásért felelős miniszterelnök biztosan megfontolás tárgyává teszi. Az általánosító hangnemet és a mindenki nevében szólást, azonban, eltúlzottnak gondoljuk.
Napi információink megerősítik meggyőződésünket, hogy a békemenet résztvevői most is egységesen kiállnak a nemzet szuverenitásának megőrzéséért munkálkodó és az egyre jobb gazdasági eredményeket felmutató kormány mellett.

A békemenetesek jelen helyzetben ezért talán meggondoltabbak, mint a Magyar Krónika főszerkesztője. Nem akarnak adventi polgárháborút, nem hagyják magukat provokálni, már régen kiismerték a rabló privatizációt levezénylő, fal mellett árnyékban sompolygó, szakadt csomagolású, baloldalinak mondott ellenzéket. Sem a baloldali ellenzéknek, sem Saul Alinsky rendszer-romboló módszereit követő, külföldről pénzelt, fizetett tüntetőknek nincs akkora súlyuk, hogy az Békemenet-szintű választ igényelne.

Az egészséges önkritika és önkorrekció a hatalmat gyakorlók részéről bölcsességre utalhat. De amikor a külföldi pénzből megvett égő fáklyákat dobják házainkra, rosszul jön az olaj a tűzre.

A CÖF-CÖKA elutasítja a Stockholm szindróma felbukkanó jelenségét. Nem válhatunk áldozatává a minket túszul ejteni szándékozó posztkommunista és neoliberális uszítók világlátásának és értékrendjének.

Csizmadia László
CÖF-CÖKA elnöke

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!