Közlemény

A népfelség, erkölcs, a közerkölcs erőt mutató megjelenítése visszaigazolta, hogy a kormány és polgárságunk többsége józanul képes váratlan helyzetekben is reagálni.

Nincs véletlen, hiszen a népszavazások kiírása, a népi konzultációk folyamatossága eleve garancia az optimális társadalomstratégiai döntések meghozatalára.

Egységes erőt mutatott a valódi jobboldal, nem feledve az igazi bajtársiasság lényegét.

Ezzel a következmények nélküli országimázs megszűnt. Erkölcsi talapzatot szilárdítottunk meg, olyat, amelyre érdemes építkezni és példaértékű.

Az országrontó álliberálisok, az ellenzéki baloldal bűnösei hazánkat 2002-2010-ig folyamatosan, napjainkban is kiárusították, kiárusítják. 2006-ban a békés emberek közé gumilövedékeket repítettek, megtévesztve a szavazópolgárokat elhazudták az országcsődöt, tetteikért talán most már visszakaphatják, amit megérdemelnek. Ők nem kértek minősíthető bűneikért bocsánatot.

Napjainkban politikai szűzként tetszelegnek. Hiába, mert átlátszóvá váltak, így aztán józan ember számára nem léteznek. A bumeráng elhajítása kaput nyitott arra, hogy botrányaikra a népfelség akarata, az igazságszolgáltatás, a közerkölcs erejével sújtson le.Gyurcsány, Gyurcsányné (Dobrev Klára) és az árnyékukban bujkáló Cseh Katalin, Donáth Anna és a szoknyájuk szélét fogó Gyöngyösi Márton a magyar érdekek elárulásának bajnokai. Egy percig sem tudták hazaszeretetüket kimutatni és a magyarság közös érdekeit szolgálni.

Ezzel szemben a lemondott köztársasági elnök és volt igazságügyi miniszter hazánkat hosszú ideig szívvel, lélekkel szolgálták.

Mondják, hibázni emberi dolog. Ezt ők is tudják, de felismerték, hogy most olyan erkölcsi példát mutathatnak, hogy Istentől, hazától és családjainktól is számíthatnak megbocsájtó kegyelemre.

Történelmi tanúságtételük a magyarok számára örökre megszívlelendő, erkölcsi és lélektani erő, amely bármely utcai demonstrációnál előbbre mutat.

Csizmadia László
a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!