Közlemény

Mint kiderült, az ellenzéki pártok miniszterelnök jelölésüket ellenőrizhetetlen választásokra, és külföldi politikai és gazdasági erők pénztámogatására alapozták. Kellett egy balek és ezt megtalálták Márki-Zay Péterben, akinek egyesülete, az MMM, míg nem jöttek USÁ-ból a milliárdok, éhkoppon tengődött. Hódmezővásárhely polgármesterét, pestiesen szólva bepalizták.

Az ellenzéki pártok hataloméhsége a DK-s éceszgéberek politikai puccskísérletének eszközévé vált. Az MMM ellenőrizhetetlen pénzmosodává, bankká alakult. Az országgyűlési választások alatt a miniszterelnök-jelölt „bankárt” bábként rángatták. Amikor kiderült, hogy a magyar emberek átlátnak a szitán, és a nemzeti oldal kétharmaddal győzött, kacatként dobták félre.

Ez nem változtat azon, hogy a külföldről érkező dollárok a kampányidőszakban kerültek elköltésre, és törvényellenesen befolyásolták a magyarországi választásokat.

A kitervelők itthon vajon meddig lapulhatnak, mint nyuszi a fűben? Viszont a támogatások haszonélvező képviselői az Európai Parlamentben tevékenyen mocskolják a magyar emberek választott legitim kormányát. A választásokat elvesztő ellenzék uniós képviselői útján így próbálja megfizetni és kárenyhíteni a donorok veszteségét.

A tisztánlátás végett szükséges lehet az Európai Ügyészségtől igényelhető jogsegély szolgáltatásra. Ma Magyarország, holnap Lengyelország majd, ha a globális pártérdekek úgy követelik, büntetlenül lehet beavatkozni más országok belügyeibe. A választási csalások külföldről szervezett megelőzésére az Uniónak és ügyészségének intézkedésére van szükség. Következmények nélkül nem maradhat ez a példátlan szervezkedés. Most hívatlan prókátorok dolgoznak az ellenzéki bukott miniszterelnök-jelölt törvényellenes cselekedeteinek kimosásáért.

Úgy gondoljuk, a tiszta forrásvizet nem lehet a vörösiszapos sártengerhez hasonlítani, ahol a közreműködők gazdagodása is biztosított.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje hat párt óhajtott és felkent vezére külföldről finanszírozva nemcsak egójának áldozata, hanem az őt nyíltan támogatók pókerjátékának résztvevője.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!