Közlemény

Szóvitézek szórják a sebhintőport az EU elsietett, előzőleg alig megvitatott ötletére, az olajembargóra. Előzőek alapján Horn Gábor elfogadhatatlannak tartja a magyar rendszámmal rendelkező autósokra érvényes benzinárstopot.

Gyurcsány volt államtitkárának a vizitdíj bevezetése elfogadhatóbb lenne. Szerinte nem lehet megkülönböztetni az európai állampolgárokat, de nem is erről van szó, hanem kétféle benzinárról. Nyilatkozza, hogy morálisan vállalhatatlan az uniós szankciók kritizálása. Könnyedén teheti, mert nem felelőse az állami költségvetésnek. Azt mondja, ő piacpárti. Örvendünk, lehet Burgenlandban tankolni.

A magyar kormány április 3-án arra kapott megbízást, hogy észszerű gazdaságpolitikával segítse az emberek életét, az adófizetők pénzét a magyar lakosság javára fordítsa.  Aki külföldre autózik, az ottani sokszor kétszeres benzinárakat fizeti, ezzel gazdagítva az adott állam költségvetési bevételeit.

A magyar választók nem véletlen bízták az országot a FIDESZ-KDNP kormányzására, az a döntés, hogy a külföldről érkező „benzinturizmust” vissza kell szorítani, egyértelműen támogatható.

Horn Gábor izmos globalista szemlélete szerint jobb „kis-gyurcsánynak” lenni, mint a gondoskodó kormányzás mellé állni. A DK-s Dávid Ferenccel egybecsengő kijelentései mindkettőjük szerint egyet jelent, Brüsszel minden előtt.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!