Közlemény

Az Európai Bizottság újabb energiabeszerzést érintő embargós javaslata a magyar emberek életfenntartását meggondolatlanul, pusztító erővel befolyásolja. Figyelmünket ráirányítja arra, hogy az uniós intézményrendszer kaotikus állapotban van. Az Európai Bizottság eltért attól, hogy a tagországok vezetői 2022. március 11-én Versailles-ban megállapodtak, az energiahordozók esetleges szankciórendszerét a szövetséges államok sajátos körülményeire formálják.

Sajnálatos módon feltételezhetjük, hogy az Európai Parlament ultraliberális többsége már a föderális rendszerű uniós megoldásokat erőlteti a szövetséges nemzetállamokra. Ezért kérdés, hogy az EU polgárainak sorsát érintő ezen intézkedések legitimek vagy sem?

Szellemi honvédőink értetlenül állnak az Európai Parlament már-már puccsszerű hatalmi törekvései előtt.

Az Európai Bizottság meggondolatlan, a tagországokkal előre nem egyeztetett legújabb embargós bejelentése megjeleníti az Unióban észlelhető demokráciadeficitet, a közösség polgárainak elszigetelését, véleményének semmibevételét.

A CÖF-CÖKA a magyar lakosság döntő többségével együtt teljes mellszélességgel támogatja Orbán Viktor Ursula von der Leyen-nek írt levelében foglaltakat, vagyis először mérjünk és csak utána szabjunk.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!