Közlemény

A rablóprivatizáció nagymesterei, az offshore cégek császárai, miután léket kapott előválasztási kalózhajójuk, támadják a CÖF-CÖKÁ-t. Ismét buszoztatásról beszélnek, ami a tragikus összellenzéki tüntetésecske után nem meglepő.

De azért egy kis busz-számtan: ha 500 busz utasszállítását feltételeznénk, akkor a Békemeneten csak 25 ezren vettek volna részt. Ennyi busz nem is elhelyezhető és a kérdés az, vajon mivel jött a 4-500 ezer honpolgárunk.

Maradjunk a tényeknél, a CÖF-CÖKA nem szerződtetett buszokat vidékről történő személyszállításra. Az emberek autóval, vonattal, sőt busszal is járnak, villamosra, metróra szállnak, szabad döntésük alapján.

Ugyanakkor a DK saját elszámoltatását, pontosabban a közpénzből pártja fenntartását tudomásunk szerint az előző években elég hiányosan végezte, nem beszélve az MSZP-nél hagyott hagyatékáról. A hírek szerint véletlenül kigyulladt DK-s iroda esetlegesen elveszett dokumentumai is valószínűleg nehezítették dolgaikat.

A Gyurcsány-kormány számoljon el a csőd szélére juttatott nemzetünk vagyonával. Kérdezzük, hányan jutottak a rablóprivatizáció során, korrupt körülmények között nagy vagyonokhoz, állami támogatással? Miként akasztottak népünk nyakába visszafizethetetlen devizahiteleket? Oligarcháik miből finanszírozzák politikusaik szolgálatát?

Persze mi elszámolunk minden fillérrel, de nem az arra fel nem jogosított DK-nak, aki Júdás-pénzekkel állítja csatasorba követőit.

Sőt újabb csattanó! Olasz vendégeink saját költségen érkeztek. A lengyelek külön vonattal, maguk fizették utazásukat.

Javasoljuk, hogy a DK ne turkáljon az emberek pénztárcájában, mert ilyen esetben polgáraink mindig rosszul jártak. Számoljon el nyilvánosan az Uniótól kapott, ALTUS cégnél landolt pénzekkel, a Czeglédy-nek nyújtott hitellel, és talán még azzal a milliárdos osztalékkal is, amit Gyurcsány Ferenc vett fel a rablóprivatizáció során megszerzett cégétől.

Nagy a különbség a DK közpénzfelhasználása és a CÖF között, mert a közpénzből kapott szponzorálási juttatásokért keményen megdolgozunk és azzal pontosan elszámolunk.

A „Gyurcsányok-kormánya”, bukása után, üresen hagyta a nemzet kincstárát, mérleget hamisított és a magyar emberek nyakába akasztott sok milliárdos adósságot.

Soha többé! – üzeni a Békemenet.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!