Közlemény

A CÖF-CÖKA csatlakozik a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz. A magyar társadalom többségének nehéz elviselni, hogy két olyan ember vezeti az ellenzék előválasztási cirkuszát, akik hazugságaikkal próbálják félrevezetni az embereket. Ahol megjelentek tetteikkel, ott fű sem termett. A baloldali porondmesterek eladósították hazánkat, saját népükből kormányzásuk alatt kitaposták a reményt.

Szellemi honvédőink összefogásával és segítségével emlékeztetni kívánjuk a választópolgárokat azokra az emberekre, akik a magyar forradalom 50 éves évfordulóján, 2006. október 23-án, egy nap alatt vérvörös köztársasággá változtatták hazánkat.

Rablóprivatizációval offshore cégekbe irányították a magyar államadósság kifizetésére elegendő összeg két és félszeresét. Most ígérnek fűt-fát, miközben kormányzásuk idején bevallották, hogy nem csináltak semmit, vezérük közölte az elégedetlenkedőkkel, hogy „akinek nem tetszik, el lehet menni Magyarországról!” Mi ezzel szemben visszavárjuk hazánk fiait és lányait. Tudjuk, hogy mivé lett Magyarország, amikor kommunista elődjeik 1956-ban közel kétszázezer fiatalt űztek ki hazánkból.

Cirkuszi bohóckodásukból az embereknek elege van. Akik kilopták honfitársaik szájából a kenyeret és csődhelyzetbe kormányozták Magyarországot, ne próbáljanak külföldi segítséggel ismét kormányra kerülni.

Bizonyosan milliós nagyságrendben fogjuk aláírni a petíciót, ezzel üzenve, hogy „a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát”. A politikai és gazdasági múlt bűnös kísérteteinek békés, szellemi harcos fellépéssel adunk örök érvényű leckét.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

“Közlemény” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!