Köszönet és támogatás

Tisztelt Barátaink!

A CÖF-CÖKA 2014-ben igyekezett támogatóinak hangját felerősíteni, és legjobb szándéka szerint a közjó érdekében cselekedni.

Közös tevékenységünk, megmozdulásaink pozitív visszaigazolást nyertek az országgyűlési választások eredményében.

A CÖF-CÖKA ma nemzetünk legnagyobb civil közössége. A hozzánk csatlakozók fontos ügyeinkért bármikor készek kiállni és, ha itt az idő, – „békemenetelni”.

Civil erőnk nyugodt, átgondolt támogatást, és ha kell, kritikát is megfogalmaz a kormányzás, valamint a törvényalkotás felelősei felé.

A társadalom többségének felelősségét hordozzuk, a polgárok közötti kohéziót erősítjük. Munkánkban támaszkodunk az azonos érzelmű alapítványok és egyesületek közösségeire. Fontos kiemelnünk, hogy az országépítés mellett, illetve azon belül szeretnénk megerősíteni a vidéki családi és kisvállalkozások megszületését, ezért is szervezzük a termelői faluközösségeket. A fiatalok helyben tartása, a munkahelyteremtés első számú feladatunk.

Igaz, hogy munkánkat az önkéntesség jellemzi, amihez azonban szükségünk van az Önök megtisztelő anyagi támogatására is. Ez a támogatás az elmúlt években biztosítani tudta, hogy hatékonyan vegyünk részt nemzetünk szebbé-jobbá tételében.

Tisztelt Barátaink!

Ezúton köszönjük meg erkölcsi és anyagi támogatásukat, és kérjük, hogy adójuk 1%-ával támogassák közösségünket (Adószámunk: 18003534-1-41)

További adományokat az alábbi bankszámlaszámra várunk:

Unicredit Bank
10918001-00000064-35950004

Szeretnénk külön megköszönni mindazoknak a nagylelkűségét, akik az adományokat közvetlenül a bankszámlánkra küldték.

Kérjük, olvassák honlapunkat ( www.civilosszefogas.hu) hírleveleinket.

Mint eddig is, ötleteikkel, véleményükkel segítsék a közjó érdekében kifejtett munkánkat.

Tisztelettel és barátsággal

CÖF-CÖKA Vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!