Köszönet

Tisztelt Szellemi Honvédők! Barátaink! Bajtársaink!

Az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc nemzeti ünnepén a CÖF-CÖKA által szervezett Békemenetünkön közösségünk összetartozása, ereje ismét megmutatkozott.

Az orosz-ukrán háború árnyékában Európának jeleztük, hogy a béke minden előtt!

Kormányunk hivatott nemzetközi képviseletünkre. Megtett intézkedései a magyarság érdekeit messzemenőkig követik. Miniszterelnök úr beszéde erőt, erőnket sugározta. Hívására is félmillióan ott voltunk, megszégyenítve az ellenzék magyarellenes, több sebből vérző összetákolt, azonos időben összehívott „nagygyűlését”.

Miközben civiljeink ezrei segítik a háború elől menekülőket szállással, étkezéssel és pénzadományokkal, a hazai ellenzék álnok módon igyekszik háborúba sodorni hazánkat.

Békemenetünk vezényszavával „NO WAR” – nemet mondtunk a háborúra. Eközben az identitásukat vesztett ellenzékiek farkasétvággyal szeretnék megszerezni a hatalmat. Elárulva hazánkat, nem szégyenlik a külföldi támogatások szinte már mérhetetlen mértékű igénybevételét.

Márki-Zay miniszterelnök-jelöltjük, ahogy számba vehettük, pár ezres nagygyűlésükre meghívta az a Donald Tusk-ot, aki lengyelként sikeresen veri szét az EU Néppártot, és aki a szmolenszki repülőgép lezuhanásakor testközeli módon fejezte ki Putyin elnökhöz vonzódását. Erről az orosz sajtó annyit írt: „a mi emberünk Varsóban”.

Tegnap megtörtént a kommunistákat és fasisztákat együtt képviselő ellenzéki pártok hattyúdala. A kiöregedett „komszomolisták – ifjú kommunisták” megérettek leváltásukra.

A népfelség az április 3-i országgyűlési választásokkor ítéletet mondhat. Az ítélet indoklásához történelmi alapot adott március 15-i Békemenetünk. Szellemi honvédőkből álló sokaságunk 2009 óta rendíthetetlen, mert a hazugságok helyett az igazságot követi.

Megtisztelő volt számomra és köszönöm, hogy együtt vonulhattunk. Most előre, családjaink és gyermekeink jó sorsát biztosító április 3-i választások megnyeréséért.

Semmit rólunk, nélkülünk!

Csizmadia László
a CÖF-CÖKA elnöke

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!