2017.05.10.

„Komplettált egészséges ételek – élelmiszerek” bemutatója Bujákon
A kóstolásra került élelmi anyagok mellett prezentálni kívánták (CÖF-CÖKA) a gyermek- és közétkeztetésben résztvevő főzőkonyhák számára (know-how) a komplettált egészséges ételeket is. Ennek lényege, hogy az önkormányzati kezelésben lévő főzőkonyhák országos szinten történő második műszakos kihasználásával táplálkozás-élettanilag értékes, konyhakész ételeket állítsanak elő. Az ételeket bemutatta Buday Péter, mesterszakács.

Köszönet: Bernadett Oraveczné Pálinkás, Hajnalka Németh, Nikoletta Petréné Kis
A következő ételeket kóstolhatták az érdeklődők: Lencsefőzelék, zöldborsófőzelék, zöldbabfőzelék, kelkáposztafőzelék, káposztás marhafasírt puliszkával, cukkinis csibefasírt zabpehellyel, zelleres marhafasírt babbal -paradicsommal, kókuszos csibefasírt, zelleres-sárgarépás húspogácsa

Forrás:
https://www.facebook.com/pg/KeletNogradkozeletimagazin/photos/?tab=album&album_id=1852580665002845

https://www.facebook.com/pg/bujakonkormanyzat/photos/?tab=album&album_id=1524123357708177