Közlemény

A CÖKA 2012-ben a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítványtól 40 millió forint támogatást kért és kapott, amit a nemzeti érzelmű polgárok összefogásának érdekében használt fel. További bevételeinket a magánszemélyektől kapott támogatások jelentették.
A kapott támogatásokkal és adományokkal az érintettek felé alapítványunk a jogszabályok előírása szerint elszámolt.

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány vezető tisztségviselőinek nem nyújtott sem pénzbeli, sem természetbeni juttatást.

Visszautasítjuk a Haza és Haladás Egyesület azon állítását, miszerint a Gyurcsány-Bajnai kormány múltbeli tevékenységéről szóló ismeretterjesztésünkre támogatást kaptunk volna költségvetési szervtől, FIDESZ-től vagy más párttól, alapítványtól vagy külföldi intézménytől. Ez irányú kiadásainkat, mint ahogy azt már többször jeleztük, magánszemélyek és kisvállalkozások segítségével rendeztük.

Az ismeretterjesztéssel kapcsolatos költségek a fizetési határidők figyelembe vételével a 2013-as számviteli beszámoló részét képezik, amit alapítványunk a törvényi határidő betartásával a megfelelő időben közzé tesz a személyiséghez fűződő jogok védelmét tiszteletben tartva.

A CÖKA kuratóriuma

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!