Klíma-pánik, klíma-biznisz stb.

Tisztelt CÖF-Vezetőség!

Azt hiszem okt. 14-én Lomnici Z. munkatársuk említette, hogy a klímakérdéssel is meg kellene jelennünk. Ennek stratégiáját gondosan ki kellene dolgoznunk, ugyanis abban az esetben ha a klima-dogmatikusoknak nincs igazuk, de a Miskolczi Ferenc fizikus-kandidátussal tartó klima-realistáknak igen (jómagamat is ide sorolom), de a kormányok továbbra is alávetik magukat a CO2-hisztéria megalapozatlan követelményeinek, akkor irtózatos pénzeket fogunk még költeni a semmire, melyeknek bizony lenne jobb helye is. De a baj az, hogy sok kiadással járó néhány év múlva kiderülhet, hogy mi emberek bizony a „CO2 forgatógombbal” mégsem tudjuk a természet titáni erőit befolyásolni, mert azok azt teszik, amit a Teremtő által beléjük ültetett természeti törvények előírnak. Viszont mind a szén-dioxid kvóta kereskedelemben, mind a megújuló energia-bizniszben óriási pénzek és profitok rejlenek, így azok, akik ezt már régen bekalkulálták az adófizetők zsírján még tovább gazdagodnak.

Bogár László professzor pl., közös jóbarátunk, az, aki kellő áttekintéssel bír ebben a témában, s jól tudja azt is, hogy idevágó kifejezetten szakmai részletkérdésekben még kiket lehet megszólaltatni, akik ismertek, adott körben tekintéllyel is bírnak (pl. Miskolczi Ferenc, Szarka László, Zágoni Miklós, Járosi Márton, Loránt Károly, Héjjas István, Juhos László, Hárfás Zsolt stb.). Az ő felkérésével, bevonásával javasolok kialakítani egy hatékony és permanens szócsövet, mert a más véleményen lévők, ezek között nem kizárhatóan szép számmal kvázi-prostituáltak, hangja mellett a miénk nagyon pislákolva hangzik.

Ismert tény, hogy a közelmúltban 702 európai tudós (köztük két magyar, egyik Szarka prof.) aláírásával a klimarealisták az ENSZ-hez terjesztették Éghajlat-nyilatkozatukat, melyben egyértelműen kijelentették, hogy nincs klíma-vészhelyzet, ezért minden ilyen célt szolgáló hisztériakeltés, költséges intézkedés stb. megalapozatlan. S vitára kérték a másik oldal tudósait (akik eddig még érdemben nem voltak hajlandók cáfolni Miskolczi Ferenc paradigmaváltó kutatási eredményeit.) Senki sincs, aki az igen bonyolult légkörfizikát annyira ismerné, hogy a közeli és távolabbi jövőre nézve felelősséggel határozott előjelzéseket tehetne. Ezt a klimarealisták sem állítják magukról. Ők csupán annak beismerését szorgalmazzák, hogy ilyen elmélet ma nincs, ezért létezését hazudni káros! Szerintem is a CÖF a bölcs migránskezelés programja mellé ezt is érdemben beiktathatná, ügyelve arra, hogy közben a témát környékező érzelmi töltésű pártpolitikai hatásoktól mentes maradjon.

Tisztelettel és üdvözlettel:
N. S., dr.tech.

____________________________________________________________________________________________

Tisztelt Lomnici Zoltán Doktor Úr!

Az okt.14-i Civil Akadémián elhangzottakra hivatkozással kérdem, jogi akadály-e vagy pipogyaság az oka, hogy az ellenzéki képviselők, vezetők rágalmazásaira, lázító kijelentéseire senki sem reagál a hivatottak közül feljelentéssel.

Pl. a „szépségkirálynő” Szabó Timea a Borkai eset csócsálása közben valami olyat jelentett ki, hogy ilyen álkeresztyének százával fordulnak elő a kormányoldal képviselői között. Ha én ott lettem volna megszólalási joggal, rögtön megkértem volna, hogy mondjon legalább egy ilyet, persze bizonyítékokkal. S ha nem tud, akkor azonnal szíveskedjen visszavonni a rágalmat. S ha nem vonta volna vissza, hát akkor irány az Ügyészség.

Vagy a momentumosok beképzelt csúcsembere a napokban blokáddal fenyegetőzött, hogy megakadályozzák a török elnök programozott budapesti látogatását. Miért kell megvárni, hogy tényleg megkíséreljék, mely persze köztörvényes beavatkozás lévén, karhatalmi retorzióval fog járni, mellyel telekürtölik majd az egész világot. Miért nem lehet e kijelentést idézve a „lázítás az alkotmányos rend ellen” hivatkozással azonnal följelenteni az illetőt az Ügyészségen? Ha tényleg küzdelemre határoztuk el magunkat, amint ez a tegnap esti Akadémián különösen Földi-Kovács Andrea megnyilvánulásain keresztül illetőleg a konkrétan induló Credo-műsorára gondolva érzékelhettük, akkor véget kellene vetni ennek az urizáló nyuszi magatartásnak, mert ezek az ún. ellenzékiek (lényegében idegen hatalmak fizetett bérpolitikusai) máris elkanászodtak.

Nem várok választ levelemre, de örömmel látnám, ha a hivatásosak az eddiginél jobban a sarkukra állnának.

Tisztelettel és üdvözlettel
N.S., dr.tech.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!