KIÁLLÍTÁS A GYURCSÁNYI TERRORRÓL NAGYKANIZSÁN ÉS ZALAEGERSZEGEN

A Civil Összefogás Fórum Vérbe fojtott szabadság című vándorkiállítását csütörtökön a nagykanizsai Eötvös téren, majd pénteken Zalaegerszegen, a sportcsarnok előtt lehetett megtekinteni.

Az őszödi beszéd kiszivárogtatásának 15. évfordulójára rendezett kiállításon Nagykanizsán Cseresnyés Péter államtitkár és Bencsik András újságíró szólt a jelenlévőkhöz. Cseresnyés Péter azt mondta: a magyar baloldal nemcsak 15 éve hazudott, hanem most is ezt teszi, s kijelentette: ha a baloldal visszatér, akkor valószínűleg ugyanaz lesz, mint 2002 és 2010 között, vagyis egy országot tesznek tönkre. Bencsik András úgy fogalmazott: a legnagyobb hazugság a baloldali előválasztás. A magyar jogrend szerint miniszterelnököt nem választunk, kizárólag pártokra, és azok által indított képviselőkre szavazunk, mondta, majd leszögezte, hogy a színjáték mögött Gyurcsány Ferenc áll, ő irányítja a baloldalt.

A tárlatot bemutató kamion péntek délután Zalaegerszegre érkezett a Városi Sportcsarnok elé. A kiállítás megnyitóján Vigh László országgyűlési képviselő mondott beszédet. Nagy a különbség a polgári kormányzás és a baloldal kormányzása között, aminek az eredménye ezen a kiállításon is jól látszik – fogalmazott a képviselő. Úgy folytatta: ahhoz, hogy a Zalaegerszegen elkezdett fejlesztések folytatódjanak, hogy tovább tudjuk építeni Zala megyét és az országot, a jövő tavaszi választásokon a polgári kormányzás mellett kell letenni a voksot.

 

A vándorkiállítás október 2.-án szombaton 13 óráig még megtekinthető Zalaegerszegen.

Forrás: ZAOL.hu

Fotók: Gergely Szilárd és MTI

https://2022plusz.hu/2021/10/02/kiallitas-a-gyurcsanyi-terrorrol-nagykanizsan-es-zalaegerszegen/

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!