Kérés ….

Tisztelt Soraimat Olvasó!

Hűséges szimpatizánsa vagyok Önöknek a családommal együtt.

Örömmel olvasom az Önöktől rendszeresen érkező hírleveleket, blog bejegyzéseket stb.

Mély elkötelezettje vagyok annak a fellépésnek, véleménynyilvánításnak, hangnemnek, mely Önökre évek óta jellemző.

Minden megmozdulásommal, kimondott szavammal szűkebb és tágabb körben is mindig hitet teszek a regnáló kormány és annak vezetője mellett.

Így aztán mérhetetlen módon felháborít az az ordenáré stílus, amit a „túloldal” /értek alatta mindenkit, az újságíróktól kezdve a magánszemélyekig/ nap mint nap megenged magának velük szembe.

A nálam betelt a pohár állapotát az idézte elő, hogy immár az interneten nyíltan a miniszterelnök megölésére szólítanak fel.

A Pesti Srácok oldalán olvasható Jurák Kata nagyon elgondolkodtató cikke, benne több más és az általam most itt idézett szöveggel, ekképpen:

„Komolyan kérdezem. Nincs egy olyan ember sem Magyarországon, aki halálos beteg és elvállalná, hogy hosszú, fájdalmas módon kinyírja Orbánt? No, jó…Elég lenne egy fejlövés is.”

Mély tisztelettel kérem Önöket, szíveskedjenek valamilyen akciót indítani annak érdekében, hogy tömegesen kifejezésre juttassuk a tiltakozásunkat.

Magam sem tudom, hogy mi lenne a jó megoldás.

Azt, aki nyomon követhetően ilyent tesz, fel kellene jelenteni, hiszen büntetőjogilag felelősségre vonható. No, persze az kérdés, hogy ez a bírói kar, illetve ennek egyes tagjai is így gondolják e.

Nagyon szépen kérem Önöket, hogy gondolkozzanak el azon, mit lehetne tenni?

Bízva abban, hogy kérésem értő fülekre talál, nagy tisztelettel és további sikerekkel végzett munkát kívánva:

Dr. H. E.Zalaegerszegről

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!