Karácsonyi gondolatok

Tisztelt Barátaink!

A Civil Összefogás Fórum (CÖF), a Civil Együttműködési Tanácskozás (CET) és legújabb közösségünk, a Szellemi Honvédelem ez évben is a hazát szolgálta.

Szervezett lelki közösségünk, a Békemenet példát és erőt mutatva Európának, szeretetet sugárzott és megvédte szuverenitásunkat és identitásunkat.

Fél milliónál is nagyobb számú demonstrációnk a társadalmi békességet és a szolidaritást szolgálta. Már most szervezzük, hogy jövőre a Békemenet duplájára nőve kifejezze azt az akaratot, amelynek eredményeként a 2014-es országgyűlési választások során lehetővé válik az oly régen áhított rendszerváltás befejezése.

A Békemenet nem egyesület, ajtaja minden irányban nyitva áll, az emberek szabad akaratát senki sem zárhatja skatulyába. Olyan közösség, amelynek gyors reagálású, csendes hadtest, intézményi befolyásolás nélkül érvényesíti a többség által kifejezni kívánt nemzeti érdekeket.

A CÖF-CÖKA-CET köszöni támogatóinak mindazt az erkölcsi és anyagi segítséget, a megszívlelendő kritikákat és a kiváló ötleteket, amelyek önkéntes munkával gyümölcsözővé váltak.

A 2014-es év sorsdöntő lesz nemzetünknek, családjainknak, még szorosabb összefogásra van szükségünk, ezért továbbra is várjuk, hogy támogatóink ne engedjék el kezünket.Előbbi gondolatok jegyében Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk.

Civil Összefogás Fórum
Civil Együttműködési Tanácskozás és
Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!