Javaslat

Tisztelt cím

Hazánk és kormánya rendkívüli erőfeszítéseket tesz a népvándorlás és menekültáradat európai tételes jogi szabályok szerinti kezelésére.
Ugyan a helyzet súlyosbodását az a kormánytag idézte elő aki szakmai hozzánemértése révén
a menekülteket célvonatok és célirányú buszjáratok helyett lehet hogy politikai haszonszerzés vagy tételes szándék révén az ország csomópontjain indokolatlanul szétterítette.

Az előrelátás hiánya és az Európai Unió ál – szociáldemokrata vezető tisztségviselői és kormányai
még a luxemburgi is – ismerjük a kapcsolatot- szabotálva a tételes intézkedést politikai lózungokat puffogtatva támadják Magyarországot. A magyarországi ál – civil szervezetek mögül már előjöttek a szervezők. /Gyurcsány,Tóbiás/ humanitárius álca mögé bújva a CNN -en növelve népszerűségüket.
Vigyázat az országban a megbomlott baloldal uj szervezkedésbe kezdett, követve a polgári körök példáját ismét felújítják a kapcsolatrendszerüket a korábbi pártársaikkal és átalakultak szociális ellátórendszerré, ismét intézik az egyének ügyes bajos ügyeit, és erre lehetőségük is van hiszen az államigazgatásban és mindenhol ott vannak az embereik.

Mivel mindhárom európai tisztségviselő hamis tájékoztatást folytatnak nyilatkozataikban, Magyarországot és vezetőjét már az ENSZ alapokmánya és más jogsértésekkel vádolják, elérkezett az ideje hogy mindhárom vezető vonatkozásában emberiesség elleni bűntett vagy más tényállás miatt a Hágai Emberi Jogi Bíróság eljárjon, kifejezetten nevesítve a közreműködésükkel megvalósult halálesetek vonatkozásában.

A több száz évvel elmaradt törzsi államigazgatásban ezek az elesett és bűncselekménnyel kizsákmányolt emberek csak a tőmondatos egyenes beszédet értik.

Hamis bárkinek az az állítása hogy érvényes iratok, vagy előzetes de nem ellenőrzött regisztráció után nyolc napon belül bárki bármely európai országba beléphet,még a szír menekültek sem, mert például a német eljárás 8 hónapig tart.
Az is hamis állítás hogy a magyarországi regisztráció és menekültügyi eljárás után kedvező elbírálás esetében is utána a kívánt pl. Németországba utazhat.
A magyar eljárás csak is kizárólag magyarországi területi hatályra érvényes magyar hivatal még bármilyen érvényes egyedi megállapodás esetén sem állapíthat meg Németországi területi hatályt. Ehhez az EU honlapján sem megtalálható dublini egyezmény és egyéb hivatkozott jogszabály megváltoztatása kell.A megváltoztatandó egyezményeket a tagállamok parlamentjeinek ratifikálniuk kell. Ez másfél év minimum.

A beérkezett menekültek ha valóban szabadon választhatják meg a célországot és mozgásukban nem korlátozhatók csak Németországban adhatnak be és Németország területére érvényes menekültkérelmet.
A magyarországi regisztráció és kérelem beadása kizárja más országban benyújtandó kérelem érvényességét, tehát automatikusa elutasításra fog kerülni.

Jól fogalmaz a magyar miniszterelnök sajtónyilatkozatok helyett a diplomáciában érvényes dokumentumok és eljárások szerint kell eljárni.
A EU vezetőinek másfél hónapos nyaralás és semmittevés helyett tételes eljárási szabályokat kellett volna előkészíteni a parlament és bizottság apparátusával.

A sajtó feltárása alapján a rendőrségi vezetőkkel támogatott csempészbandák esetében nem történik semmi. A rendőrség bizonyítottan félrenéz. Ez már az a államhatalmi állapot amikor
minden gazdasági cselekményből befolyó bevétel a felső államigazgatásban meglévő bűnözőkhöz vándorol és ezért figyelmen kívül hagyja az ország érdekeit, hogy a meglévő normális kormányzat vezesse az országot.Ezeket az embereket el kell távolítani miniszteriális vezetői szintről.Ez biztonsági és nem hatalmi kérdés.Nincs tovább több mint húsz éve tudja az egész ország kik ezek. Ha besétálunk ugyanabba a csapdába mint amikor az unióba történő belépésünkkor is úgy szavaztak az országgyűlési képviselők hogy a szöveg nem hogy magyar nyelven nem ált rendelkezésükre de még az unió hat alapnyelvén sem,megérdemeljük. Az UNIÓ magyarországi irodájánál követeltük ezek közzétételét és ez csak több év késedelemmel történt meg.

Minden elérhető honlapra fel kell rakni a dublini egyezmény teljes magyar szövegét és a Frontex szabályozást.
Csak megjegyzem húsz évre előretekintenénk ha mindezeket arabul is eljuttatjuk esetleg szórólapon a menekülteknek.
Ki kell venni a nemzetközi álcivil szervezetek kezéből a kapcsolattartást, ennek feladatát a magyar államnak vagy célintézményének kell átvenni.
Nem a részben korrupt rendőrségnek és bevándorlási hivatalnak, ezek amúgy is túlterheltek.

Nem is biztos hogy a pártfogásáról ismert Civil Összefogás Fórumnak kellene a felelősségre vonást kezdeményezni, de ha nem történik semmi ezen személyek felelősségre vonására állandó védekezésre lesz a nemzet nagy része kényszerítve a külső és belső ellenzék miatt,
és nyugodtan használom a szocializmusban használt megfogalmazást, belső ellenség,bűnsegéd,szabotálás.
Ezekben a pillanatokban is előjöttek a futballultrák zavart keltve randalíroznak, és nem menekült vagy román drukkerek ellen lépnek fel hanem egyszerű állampolgárok kocsiját verik szét és osztják meg a karhatalmat.

Ez ugyanaz a garnitúra mint 2006-ban. Ugyanazok is fizetik őket.

Talpra magyar ! Itt élned, halnod kell !
Reméljük részben a magunk választotta vezetők által vezetve és nem a Frontex határvédelmi ügynökség által irányítva először a határsávokban majd a belső területeken.

Nincs már honnan visszavonulni, a gyárak üzemek, bankok, minden idegen kézen vagy
önző gazdasági érdekből nem nemzeti érdekeket kiszolgálótulajdonosok érdekkörében,
vagy nyilvánvaló a magyar egyéneken meggazdagodott bankárbűnözők kezében.
Tulajdonában,vagy integrátori irányítása alatt hogy a gazdák teljesen kiszolgáltatottak legyenek.
Hiába hódolt be a magyar kormány a bankoknak azzal hogy a devizahitelezést átalakította és az emberek jogos mintegy 15 % vagyonát a tisztességtelen bankoknak juttatta, valamint az egyoldalú és lehetetlen és egyetlen egy jogorvoslati lehetőséggel nevezetesen a devizahitelesek kizárólagos békéltető testületi jogi szabályozással és a bankoknak kedvező részletszabályokkal kizárta az egyének jogérvényesítési lehetőségét, mert a bankok négy időpontban adtak ki elszámolásokat azok nem összefüggőek, tehát sem az egyén sem a pénzügyi szakértő még több százezer költséggel sem tud részletes ellenszámítást benyújtani.
Okos. Nézzék meg az MNB honlapját teljesen eltűntek a különböző fogyasztóvédelmi eljárások tájékoztatói, és nyomtatványok.

Ha ma lenne a szavazás három párt kapna 20-25 % szavazatot. És ezekkel nem lehet együttműködni. Magyarország a teljes – olasz típusú- kományozhatatlanság felé halad.

Lehet a jelenlegi kormányzással nem egyetérteni, de tényszerű eredményei vannak melyek elérték az embereket.

Több mozgástér a külső feltételek miatt más politikai erőnek sem lenne.

Egyébként nem baj ez az állandó nyomás és külső belső támadásözön, erősíti a nemzetet.
De nincs idő a kommunizmusból átvett emberek tovább cipelésére.

Ez a menekülthullám is bizonyítja nincs hová elköltözni, nincs Európában egyetlenegy biztonságos hely sem ahol az összeszedett milliárdokból nyugodtan lehet élni.

Elég volt abból a hozzáállásból hogy minden szinten védekezünk ,mert a nemzetközi maffia a saját pénzünk megvonásával fenyeget.

Támadni kell ! Az embercsempészeket szervezetten működtető egyének ellen bárki is legyen az.
Az európai vezetők ellen ha azok nyilvánvalóan bűnözők.

Ellenünk is jogi eljárások folynak törvényes állami joggyakorlataink ellen jogalap nélkül, lejárató szándékkal.

Vissza kell hőköltetni Martin Schulzot, Junkert, bárkit aki közreműködik ebben a félretájékoztató rendszerben a hágai nemzetközi bíróság elé citálás felmutatásával, ha nem eredményes tényleges megvádolásával.

Elég csak ha felfüggesztik mentelmi jogát , már nem tud az országnak ártani, és alkalmas operatív emberek kerülhetnek a helyükre.

Ma kevés a gépkocsis felvonulás, szimpátia tüntetés, mert az államapparátusban és a közterületeken átvették mások a kezdeményezést.

H.A.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!