II. Budapesti Székely Bál – programajánló

Tisztelt Érdeklődő!

Egy évvel ezelőtt indítottuk útjára az I. Budapesti Székely Bált, azzal a nem titkolt céllal, hogy a rendezvény sikere, jó hangulata erősítse az összetartozás érzését, szilárdítsa a magyar-magyar összefogást, fejlessze Székelyföld és az anyaország kapcsolatát, illetve segítse rászoruló nemzettársainkat.

Engedje meg, hogy örömmel értesítsem arról, miszerint idén, február 14.-én a felújított Várkert Bazárban rendezzük meg a II. Budapesti Székely Bált, amelyet nagy tisztelettel ajánlok szíves figyelmébe.

A bál teljes bevételét jótékonysági céllal ezúttal négy székely közösségnek ajánljuk fel: a marosvásárhelyi Szent Erzsébet Társulás árváinak, a székelyudvarhelyi Református Öregotthon időseinek, az oklándi unitárius és a Hertelendyfalvára kitelepített székely közösségeknek.

A bál fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke, védnöke Tarlós István, Budapest főpolgármestere.

A bál programja és a vacsora menüválasztása a székely hagyományokra épít. A rendezvény szervezőiként azon leszünk, hogy az I. Budapesti Székely Bálon szerzett tapasztalataink alapján egy még rangosabb társadalmi eseményt ajánljunk Önöknek!

Minden további információval és jegyrendeléssel kapcsolatban kérem, keresse fel a www.nski.hu weboldalunkat, ahol részletes és kimerítő tájékoztatást talál a II. Budapesti Székely Bálról.

Megtisztelő részvételükben bízva,
Szász Jenő
a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!