Időközi választásokról

Tegnap kezelésről jövet egy ismerőssel összetalálkozva beszélgettünk az időközi választásokról, Ő inspirált, hogy röviden tegyen közzé amiről beszélgettünk.
Íme a véleményem:

1.Ismét bebizonyosodott,hogy az Mszp,és a törmelék pártok végig hazudták a választási körzetek átalakítását,mondván esély sincs az ellenzéki nyerésre!!Ha jól emlékszem Brüsszelig szaladtak ez ügyben.Itt a csattanós válasz!!!

2.Az Mszp,és a-nevezzük így-mi sem tudjuk kivel vagyunk pártok saját sikerének vindikálja a győzelmet.Ez vastagon bejött,annyira,hogy Tóbiás véleménye után várom a tűzijátékot.Azért az elgondolkodtató,hogy az ellenzéki induló,még ha szimpatizál is az Mszp-vel nem vállalja fel őket,függetlennek tünteti fel magát.Ezt az idő majd eldönti!!Viszont a sokszorosan megújult Mszp nem gondolkodott el azon,hogy saját jelöltjeinek függetlenként való indítása a választók becsapása????

3.Elégedett lehet Mr.Goodfriend,aki azt nyilatkozta,hogy az a baj nálunk,hogy a Fidesznek 2/3-a van.Most már nincs…..akkor hétfőtől ismét demokratikus,európai ország vagyunk????Beadhatom a vízumkérelmet???

4.A nagy örömmámor közepette…korszakos fordulópont,előre hozott választások,stb lózungok mellett csak emlékeztetni szeretnék a kormányzati tervekben nincs olyan elképzelés a hátralévő időben amihez 2/3 kellene.

5.Már a buszon hallottam,olyan véleményeket,hogy most aztán lesz frakciónk,erősödik a frakció…..hiú vágyálom!!Csak azonos listáról bejutottak csatlakozása esetében bővülhet bármelyik frakció.

6.A jelöltekről,saját vélemény:ezzel a nyertessel még sok baj lesz a parlamentben,túlságosan magabiztos,már most nagyképű a sajtóval,megfontolás nélkül,azonnal véleményt nyílvánit…szóval a fiatal Szanyira hajaz.A Fidesz jelöltről…pont az ellentéte,semmitmondó,csendes,halk szavú megnyilatkozások. Azt hiszem egyikre sem szavaztam volna.

7.Ahogy illik a győztesnek gratulálok,meglátjuk mit vált aprópénzre a nagy ígéretek közül.Ha tévednék….az lenne a legjobb,mert akkor nyernénk egy valóban független,agilis politikust!!!

A. F.

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!