Hozzászólások Csizmadia László: Mutáló vírusok blogbejegyzéséhez

Kedves Csizmadia László!
Egyetértek!!!!!

Főleg az alábbi felvetésével, ami nekem is  régi problémám, és fájdalmam, és dühöm tárgya,és amit többször szóvá is tettem írásban a HÍR televíziónál: „szorítsuk korlátok közé az ellenzéki hazudozók médiaszereplését…. „ellenzéki médiaszakemberek saját térfelünkről butítsanak”.

Semmi változást nem tapasztaltam! A horn gáborok, pullai andrások továbbra is osztatják az „észt” a térfelünkről!! És bizony, hazugságaikkal el is bizonytalaníthatnak többeket! A nem létező bicska a zsebemben akkor nyílik, amikor a kedves műsorvezető hölgy megköszöni a sok hazudozónak a részvételt, és közli, hogy várják őket legközelebb is. Igen? Én nem várom! Kezdek leszokni ezekről a műsorokról, egészségem védelme miatt is. Ide jutottam, kedves Csizmadia László! (Baráti társaim is !)

Apró (?) öngyilkosságok hétről-hétre!!!  Leírtam: vegyen a HÍR TV példát az ATV-től: nem igen szerepelnek jobboldaliak vita(?) műsoraikban. Tehát: mit keresnek nálunk a hazudozók? Mitől félünk? Hogy nem lesz médiaszabadság? Így sincs- szerintük. Akkor?Tudom: munkát végeznek a szerkesztők, műsorvezetők, technikusok. De ne dolgozzanak ellenünk!! Üdvözlettel Hegedüs András, állandó békemenet résztvevő. Amennyiben nem terhes, kérek visszajelzést, hogy elértem-e Önt? (HÍR TV „természetesen” egyszer sem reagált).
H.A.
________________________________________________________

Tömör írás, de tökéletes diagnózis!!!!!
S.S-né
_______________________________________________________

Tökéletes a hasonlat. Köszönjük.
V.J.
________________________________________________________

Tisztelt Dr. Csizmadia László Úr !

Örülünk a megjelent cikkének. és teljességgel egyet is értünk azzal! Gratulálunk és kívánunk további alkotó jó kedvet, és mielőbbi, az Ön által megfogalmazott média szemlélet mutatkozását is.

Tisztelettel K.J. ny. vezető tervező és Felesége
_________________________________________________________

Köszönöm,hogy én is megkaphattam ezeket a nagyszerű gondolatokat . Sajnálom az utódokat ,unokákat -dédunokákat ….

Tisztelettel : Sz.E.
_________________________________________________________

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!