Hozzászólások a CEU tüntetés kapcsán

Tisztelt Cím!

Értetlenül állok a vasárnapi CEU tüntetés alatt történtekkel  kapcsolatban! Egyrészt boldogság tölt el,hogy ma  Magyarországon ez az egyetlen komoly probléma ami miatt  ezrek vonulnak az utcára és követelik a  kormány lemondását. Ne legyen  illúziónk  ez folytatódni fog és félő,hogy eldurvul a helyzet. Úgy gondolom a kormány nem reagál kellőképpen ezekre a vádakra ,támadásokra-egyébként is gyengének tartom kommunikációjukat és sürgősen tenni kellene valamit.

Laikusként javasolnék egy nyilvános TV vitát a törvényt előkészítő jogászok és a CEU kanadai rektora,magyar rektorhelyettese  valamint a  tiltakozók közül egy prominens személy pl Sólyom László részvételével.Meg kellene hívni a „baráti” nyugati nyomtatott és elektronikus sajtó orgánumokat és angol szinkrontolmácsolással levezetni a műsort.Itt nem lehetne mellébeszélni –gondolom naivan-

és meg lehetne győzni a közvéleményt,hogy a demonstráció alaptalan .Mindenesetre nap mint nap kellene sulykolnia a közvéleménybe a kormány álláspontját.

Önök mint a kormánypárthoz közel álló szervezet talán tudnak valami hasonlót szervezni.

Üdvözlettel :  K. E.

___________________________________

Mint szimpatizánsuk kérem, hogy sürgősen rendezzenek egy újabb békemenetet, mert a Soros csapatnak ez csal első lépése volt, pénzük meg van bőven…

V. D.

_____________________________________

Tisztelt Csizmadia Úr!

Nem gondolják Önök, hogy időszerű lenne a hétvégi budapesti „zavargások“ (mert ez minden, csak nem tüntetés) után megmutatni magunkat?

Biztos vagyok abban, hogy mi nagyságrenddel többen lennénk.

Üdvözlettel,

K. A.

________________________________________

Tisztelt Cím!

Az országunkat érő támadások, mint pl. a tegnapi CEU tüntetés és annak ürügyén történő események kapcsán várható-e valami lépés, demonstráció, aláírás gyűjtés, kiállás, vagy bármi az erőnket és akaratunkat jelző megnyilatkozás? Ezek nélkül az emberek azt gondolhatják, hogy a hangadóknak van igazuk. A nemzeti konzultáció eredménye hetek múlva mutatkozik meg, ezek a nagyhetet, a közelgő ünnepet is megszégyenítő események meg most zajlanak.

Tisztelettel:
T. K. Szeged

___________________________________________

Tisztelt Csizmadia Úr!

Egy kérdésem lenne ! Meddig tűrjük ettől a nemzet ellenes, hazudós, szemét csürhétől, hogy a minden napjainkat , megkeserítsék? Forradalommal fenyegetőzve, megfélemlítsenek.  Vezetőinket gyalázzák, alázzák, míg mi birka módjára  kussolunk. Egy egy erőtlen semmitmondó beszólás a kormány részéről. Ki figyel oda???? Meg kell mutatnunk, hogy mi élünk és nem kussolunk. Ki kell takarítani ezeket a nomadokat a pesti utcáinkról. Nyugalomban szeretnénk élni.

Köszönöm ha elolvasta levelemet. Szép napot kívánok.

G. M.
________________________________

Szép napot!

Nem lehetne megszervezni a Civil összefogás által, egy mindent elsöprő erődemonstrációt, Békemenet formájában??  Csak hogy az ellenzék tudja hol van a helyük!!!

S. O.

 

 

Szerző
CÖKA

“Hozzászólások a CEU tüntetés kapcsán” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!