Helyreigazítás

Tisztelt Fehér Margit,
 
Köszönettel vettük észrevételét, mely szerint a Wall Street Journal internetes változata nem ferdítette el a Békemeneten részt vevők számának nyilvánosságra hozatalát.
Valóban a Magyar Nemzet október 25-i számát tanulmányozva, készítettük el tiltakozásunkat és meg kell állapítani, hogy itt a hírek között számadat egyáltalán nem szerepelt. E-mailjében közölteket a Békemenet részt vevői részéről tisztelettel megköszönjük, többek között azt is, hogy Ön négyszázezresre becsülte a felvonulók számát, ezért a Civil Összefogás Fórum honlapján jelen levelünket azonnal közzétesszük.
 
Reméljük, hogy intézkedésünk megelégedésére szolgál. A jövőben igyekszünk még pontosabb információkhoz jutni.

 
Tisztelettel köszöntik Önt
a Békemenet szervezői
 
——————————————————————————–
Sent: Friday, October 26, 2012 3:29 PM
To: CÖF-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány
Cc: Feher, Margit
Subject: RE: Sajtóközlemény – Wall Street Journal

Tisztelt COF-Civil Osszefogas Kozhasznu Alapitvany!

Ma egy sajtokozlemenyt kuldtek ki, tobbek kozott nekunk is, amelyben a Wall Street Journalt azzal vadoljak, hogy valotlan szamot kozolt az Okt. 23-i bekemenet resztvevoirol.

Onok azt allitjak, a bekemeneten “kozel negyszazezer ember gyult ossze.”

A Wall Street Journal pedig ezt irta: „We can’t accept strangers telling us what we can and can’t do in our own home,” Mr. Orban told an audience which the Interior Ministry estimated at 400,000.” (http://blogs.wsj.com/emergingeurope/2012/10/23/hungary-leader-talks-tough-as-opponent-returns/)

Mivel a ket szam megegyezik, Onok valotlanul allitjak, hogy a WSJ tevedett. Alaptalanul keltettek rossz hirunket. Mivel tobb sajtoorganum is megjelentette az Onok kozlemenyet, a rossz-hir keltes megtortent.

Probaltam telefonszamot talalni Onokhoz, de nem sikerult.

A hiteles tajekoztatas lapunk alapelve. Nem szeretnem feltetelezni, hogy rossz hirunk keltese volt a celjuk, ezert kerem, adjanak ki egy javitast a kozlemenyukre.

Elore is koszonom.

A tovabbi egyuttmukodes remenyeben:

Feher Margit
Ujsagiro, budapesti irodavezeto

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!