Gondolatok március 15. után

Tisztelt Civil Összefogás Fórum Vezetősége!

Felvetném, hogy érdemes lenne megfontolni egy újabb Békemenet lehetőségét!
Véleményem szerint teljesen felháborító amit mostanában az álbaloldal művel!
Nemzeti ünnepünk megzavarása több alkalommal is ( délelőtt, délután ), az emberek félrevezetésére tett erőteljes kísérletek ( pl. „pedagógus tüntetés” álcája alatt ballib., kormámyellenes tüntetés ), stb.
Szerintem valamilyen módon vissza kéne utasítani ezeket a viselkedésmódokat, törekvéseket, mert vérszemet kap ez a gátlástalan társadalmi csoport.
Pukli elvtárs 23.-áig adott ultimátumot a kormánynak, és rá egy hétre akarnak sztrájkolni. Lehetséges, hogy érdemes lenne ráébreszteni ezt a szűkkörű kisebbséget arra, hogy mik a valós viszonyok támogatottság terén.
Véleményem szerint kb. márc. 26-27 környékén ideális lenne ez, mielőtt elharapózik részükről az emberek megtévesztése ( Milyen sokan támogatják őket a társadalomban, stb… ) Vagy esetleg egy, max. két héttel ez után.
Szerintem nagyon szükséges lenne!

Üdvözlettel: Ny.P.
PS: Elnézést kérek, sajnos nem figyeltem arra, hogy márc. 27. Húsvét, tehát azon a tájon nem lehet Békemenet.
Emellett azt gondolom, hogy az általam említett problémánál sokkal lényegesebb gond az EU migránspolitikája. A Békemenetet, mint ütőkártyát tényleg nem szabad előre kijátszani, valószínűleg érdemes arra az esetre tartogatni, ha bármit ránk akarna kényszeríteni az EU ebben az ügyben
_________________________________________

Tisztelt CÖF VEZETŐSÉGE !

Azok akik sajtószabadság sérelmét emlegetik,naponta 24 órában
alázzák,ócsárolják magyarságunkat,államunkat,nemzetünket rengeteg médiafelületen.
Tehát” nincs sajtószabadság.” Amerika,Brüsszel és balliberális hazai szekértolóik szerint.
Nekünk nincs gyomrunk hasonló alpári stílusban válaszolni nekik.
S „nincs tankönyvszabadság” szerintük. Ahány iskola annyiféle tankönyv,így lehet kiölni a magyarságot.
Javasolnák ezen nem új, de most még aktívabb problémák ellensúlyozására, egy
TAVASZI NAGY BÉKEMENETET. Kiegészítve a migrációval is.
Tudják meg, a magyar nem tört meg ,lássák nem ők erősek.
Szerintem újra aktuális, a belső és külső nyomás ellensúlyozására.
NE LANKADJUNK!!!

Tisztelettel: Zs.I.
_________________________________________

Tisztelt Vezetőség!
Talán most kellene szervezni egy nagyszabású tüntetést az elszabadult liberális-kommunista „pedagógusok”(?) magyar ellenes szándékainak érvényesülését meg akadályozandó.

Tisztelettel:B.O.

_________________________________________

Kedves Barátaim!
Tegnap d.u. a Kossuth téren kellett átjutnom hazafelé tartva.Nem tudtam, hogy ott lesz a pedagógus tüntetés abban az időben, a villamos nem járt.
Sokan voltak, a tömegben cigarettáztak és bőven fogyott a forralt bor.A néprajzi múzeum előtt láttam a molinót, szövege csaknem szó szerint, ahogy emlékszem
(Mit ad a KLIK? L….SZ-t ér, ért) kiírva emberfejnél nagyobb betűkkel!
Kérdéseim:
1 ki találhatta ki?
2. ki valósította meg?
3.Nem volt egyetlen józan eszű sem, aki levetette volna ezt ?????
Mi vár országunk ifjúságára, ha ilyenek taníthatják!?
J.
__________________________________________

Kossuth-díjával tüntetett tegnap Nemes Jeles László, a Saul fia rendezője a Parlamentnél, és a demonstrálók között volt Röhrig Géza a film főszereplője is. Meglepődtem volna, ha a friss Kossuth-díjasok mondjuk a Jobbik megemlékezésére sietnek a parlamenti díjátadóról, és Vona Gáborral közösen megtekintik a Lovasíjászt. De hogy részt vettek egy kormányellenes pedagógustüntetésen, azon abszolút nem csodálkozom.
Elképzelhető, hogy a film alkotói Párizsból vagy New Yorkból is tarthatatlannak gondolják a KLIK működését, esetleg valamelyik kísérleti tankönyvvel van problémájuk, aggódnak a tanárok adminisztratív terheinek növekedése miatt, vagy keveslik a pedagógiai asszisztensek fizetését. Persze ne legyünk naivak, a filmesek nyilatkozataiból eddig is teljesen világos volt, hogy nem fognak „Nem leszünk gyarmat!”-molinóval menetelni a Békemenet élén, még Röhrig rövid fideszes múltja ellenére sem.
Nincs azzal semmi probléma, hogy az állami finanszírozású filmjükért kapott állami kitüntetéssel a hónuk alatt rögtön kimentek egy kormányellenes megmozdulásra. Elvégre nem azért díjazták őket, hogy innentől kezdve csak promóciós filmeket készítsenek a Panchó Arénáról. Megjelenésükkel pedig legalább tisztázták magukat a Fideszt gyűlölő liberális értelmiség előtt, amiért kezet fogtak azzal a miniszterelnökkel is, akit később a Parlament előtti iskolázott tömeg arra kért, hogy szíveskedjen takarodni.
És ha már Nemes Jelesék is ott voltak a Kossuth téren, szépen azonos ideológiai síkra is kerültek a színpad melletti „Lóf.szt” feliratú transzparenssel és a hatalom által éppen brutálisan elnyomott, lánglelkű ifjúszoci Pukli igazgató úrral, aki a demokráciából csúfot űző kormány miatt általános sztrájkot hirdetett Magyarországon.
Szóval tessék csak bátran tüntetni, nincs itt semmi szégyellni való! Nemes Jeles mondott már annyi megosztót interjúiban, hogy számomra már az Oscar előtt világos volt: nem ő lesz az az értelmiségi, akinek szavára elnémulnak a gyűlölködő internetes kommentelők, vagy magyargárdisták újítják fel az ózdi cigánysort. De ez nem baj. Csupán az a probléma, hogy nehéz mit kezdeni azokkal a nyilatkozataival, amelyek szerint neki a Golden Globe-díj után Orbán Viktor nem gratulált, vagy hogy „Úgy látom, a magyar társadalom empatikus képessége nem túl fejlett és nem dolgozzuk fel a történelmi traumáinkat, amelyek itt élnek velünk.”
Nem könnyű egy olyan emberrel zöldágra vergődni, aki feltétlen össznemzeti múlttal való szembenézést és kötelező közös lelkesedést vár a saját filmje miatt, és burkoltan antiszemitizmussal vádolja a művészetét kritizáló németeket, franciákat, osztrákokat, közben meg arról beszél, hogymi magyarok nem nézünk szembe a bűneinkkel.
Közben ő, az ünnepelt Oscar-díjas rendező, akinek filmje nézettségi rekordot döntött a magyar mozikban, folyamatosan egy markolóval mélyíti a bal és jobboldal közti szakadékot.
Utólag különösen érdekes Röhrig Géza Oscar utáni sajtótájékoztatón mondott gondolata is, miszerint a színész reméli, hogy lesz egy olyan rendszerváltás után született miniszterelnök, aki nem ideológiából gondolkodik, és hogy el kéne már felejteni a „mi és ők” retorikát.
Biztos eszükbe jutott ez a mondat a tüntetésen is, amikor felhangzott az „Orbán, takarodj!”
Gy.M.
_______________________________________

Tisztelt Alapítvány!

Nem lehetetlen, hogy én már a sokadik vagyok, aki azt javasolja, hogy Húsvét után egy alkalmas napon jó lenne egy békemenettel megmutatni, hogy sokan vagyunk, akik nem akarják, hogy Európát elárasszák az idegenek. Ha ismét több százezren jönnénk össze, akkor az kifejezné a népakaratot.

Javaslom, hogy Európa más országaiban működő hasonló szervezetek egy napon tartsák felvonulásukat.

Tisztelettel

H.I.
________________________________________

T.Csizmadia Úr!

Nagy tisztelettel és szeretettel fordulok most, mar Önökhöz szeretnem felhívni szíves figyelmüket arra, hogy a baloldalról működtetett Fideszfigyelő oldal a facebookon annyira elszemtelenedett, hogy szinte minden nap tele van vele a facebook oldal. Kérem Önöket, amennyiben lehetőségük és kapacitásuk van, úgy legalább egy válaszoldalt hozzanak létre, mert ezzel a mocskolódásukat valamilyen formában esetleg sikerülne megállítani és a jelenlegi baloldal talán magához térne valamelyest. Úgy kezdem erezni, napi szinten már nem is a Fidesz kormányoz, hanem ők. Kérem szíves tájékoztatásukat.
Valamint mielőbb tegyenek ellene lépéseket és kísérjek figyelemmel azt az oldalt, mert barátaimmal már kevésnek érezzük, hogy csak mi válaszolunk nekik a sokszor hangoztatott hazugságokat már már hihetőnek veszik.
Tisztelettel
egy Fidesz támogató kis csoport

________________________________________

Drága Barátaim!

1944 augusztus 1.-jén kitört a Varsói Felkelés. Berlin azonnali hatállyal megalapította a hamar rettegetté vált Bach-csoportot, illetve rögtön a lengyel főváros körbekerítésére utasította a keleti frontról visszavonuló II. magyar tartalék hadtestet. A 30 ezer fős magyar kontingens azonban katonai szövetségesét kijátszva, a Honi Hadseregnek nemcsak jelentős mennyiségű lőszer-, fegyver-, élelmiszer- és gyógyszertámogatást nyújtott, hanem az arcvonalán megnyitott folyosókon megengedte, hogy további lengyel polgári és katonai erők Varsóba igyekezhessenek.

Tavaly, október 23-ra táblát avattunk a Corvin-közben, amely részben ennek, részben 1956 lengyel és magyar gyermekhőseinek állít emléket. Most itt egy film, amely a magyarok 1944-es viselkedéséről szól Varsó alatt. A Lengyel-Magyar Barátág Napja alkalmából a Duna World sugározza majd március 23-án délután 6-kor. ismétlése ugyanott lesz, március 24-én reggel 7.50-es kezdettel.

Okvetlenül nézzétek meg!

Üdv, Sz.A.

________________________________________

Tisztelt Csizmadia Úr!
Köszönöm szépen a rendszeres tájékoztatását és különös örömöt okozott a március 15.-i ünnepségekről küldött videójával. Sajnálom, hogy már 85 éves vagyok és nem a legjobb egészségi állapotban, így csak lélekben tudtam Önökkel ünnepelni….mind a Nemzeti Múzeumnál, mind a Bem téren……

CÖF-beli munkájáért és a Lengyel-Magyar barátság érdekében kifejtett áldásos tevékenységéért külön nagyra becsülöm Önt.
Köszönöm szépen a rendszeres tájékoztatójukat. melyeket továbbítok Németországban élő volt kolleganőmnek, akinek az ottani körülmények között orvosság minden hazai pozitív beszámolóm…….

Kívánok Önnek, Családjának és Munkatársainak Istentől áldott, békés boldog Húsvétot!
Kívánok további sikereket és jó egészséget hazánk érdekében végzett munkájukhoz!
Tisztelettel és üdvözlettel R.A.
_______________________________________

Nagy lelkesedéssel üdvözlöm a CÖF igyekezetét,hogy a magyar miniszterelnöknek
a kormány törekvéseit tisztán és egyértelműen érzékeltető beszédét három idegen
nyelvre is lefordíttatta. Szerintem ugyanis nagyon gyenge a PR-unk a világban. A
velünk szemben ellenséges nyugati sajtóorgánumok csaknem kizárólag a magyar
baloldaltól szerzik be nem éppen elfogulatlan információikat.
Az Orbán beszéd több nyelven történt publikálása hatékonyabb lehet mint pl.az,
hogy magam – olvasóként – többször is írtam a Der Spiegelnek – olvasói levelet,
amelyben fölhívtam ennek a hetilapnak a figyelmét,hogy hazugságokat,de legalábbis
egyoldalú állításokat terjesztenek. Mondanom sem kell, semmi foganatja. Ezért is
rokonszenves a Pegida és az AfD sommás ítélete a német sajtóviszonyokról:
Lügenpresse.

R.L.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!