Felhívás népmesemondó versenyre

Felhívás népmesemondó versenyre

Az Echo Televízió magyarnépmese-mondó versenyt hirdet három korosztályban: óvodás, 1-2. osztályos és 3-4. osztályos korcsoportban.
Olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik el mernek és el tudnak mondani, előadni kívülről egy magyar népmesét, kevesebb, mint három percben.
Szeretnénk ezt a felhívást minden iskolához eljuttatni, és várjuk a bátor és ügyes gyerekek jelentkezést.

A jelentkezéshez szükség van a gyerek nevére, életkorára, iskolájának nevére és címére, elérhetőségre, az előadandó mese címére.
Kérjük a jelentkezéshez csatoljanak videót is, amin a gyermek elmondja a meséjét. Mindegy, a videó milyen eszközzel kerül rögzítésre, egy telefonnal történő felvételt is örömmel fogadunk.
A jelentkező gyerekekhez majd stábunk is ellátogat, és felvesszük a produkciójukat. Ezt majd a televízióban láthatják a nézők, és a facebookra is felkerülnek, ahol szavazhatnak majd a gyerekekre.
A legtöbb szavazatot kapott 5-5 gyerek (korcsoportonként) kerül be a döntőbe, amelynek helyszíne Budapesten lesz.

A győztesek nem csak saját maguknak, de a csoportjuknak, osztályuknak is nyernek majd díjakat!

A jelentkező gyerekek csoportját, osztályát is szeretnénk felkérni, nem csak szurkolásra, de közreműködésére is. Azokhoz a mesékhez kellene rajzolniuk illusztrációt, amellyel osztálytársuk indul. Ha az osztályból 6 gyerek jelentkezik, akkor mindegyik meséhez kérnénk külön-külön jó sok rajzot, névvel ellátva, hogy ezt is meg tudjuk mutatni majd az adásban.
A videókat FTP-re lehet feltölteni.

Elérhetőség:
ftp.echotv.hu
felhasználó: nepmese
jelszó: mesemondoverseny
Várjuk a gyerekek jelentkezését!

Üdvözlettel:

Miki Tímea – vezérigazgató
Hajdú Andrea – programigazgató

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!