Eva Maria Barki levele

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Kedves barátaim!

Egy nap sem telik el anélkül, hogy ne lehetne olvasni egy Magyarország elleni heves támadásról, a hihetetlen magyar-bashing a médiában már szokásos. A kormányt csak rezsimnek nevezik, a miniszterelnököt az EU bizottság volt elnöke Jean Claude Juncker „Hallo diktátor“ üdvözlése után csak így nevezik vagy autokratának. A vád: Magyarországon nincs demokrácia, nincs jogállamiság, nincs független bíráskodás, nincs független média – mindezt minden bizonyíték nélkül. Mert nincs is. Egy konferencián egyszer felajánlottam egy láda pezsgőt, ha valaki ezeket a vádakat csak egyetlen egy ténnyel tudja konkretizálni. Senki sem váltotta be a pezsgőt.

De nem csak a magyar kormány ellen heccelnek, azok is célpontba kerülnek, akik hangosan azokat az értékeket hangoztatják mint kereszténység, nemzet és család, és a magyar ügyet képviselik. Bayer Zsolt már régóta céltűzbe került, most Raffay Ernőt vádolják antiszemitizmussal, aki alaposan és kompetensen a még mindig megoldatlan magyar kérdéssel foglalkozik. Talán azért akarják a hírnevét rontani, mert önrendelkezést követel a magyarságnak?

Én már régóta érzem – óvatosan fogalmazva – a hideg szelet, amely ellenem fúj.

Most ismét megpróbálnak hamis tényekkel vádolni és támadni. Ezt azért teszem közzé, hogy lássák milyen módszerekkel dolgoznak és hogyan próbálnak meg valaki rossz fényben feltüntetni.

A  december 12-én a balliberális Standardban megjelent cikkben szélsőséges jobboldaliként állítanak be engem, és ezt azzal indokolják, hogy én „jobbik-aktivista“ vagyok, amely Ausztriában szélsőséges pártnak számit.

Ahogy az közismert, sohasem és sehol nem voltam párttag, közel sem álltam soha egyetlen párthoz sem és nem támogattam. így a Jobbikot sem, amelynek gyűlésein sohasem vettem részt, még vendégként sem.

Már évekkel ezelőtt a Wiener Zeitung a tényekkel ellentétben számolt be arról, hogy részt vettem a Jobbik Bécsi Baráti Körének alapító gyűlésén. Nem voltam ott és nem is volt tudomásom erről, nem kaptam meghívót sem. Az álhírt a Wiener Zeitungnak vissza kellett vonnia, lásd a mellékletet.

De az is érdekes, hogy milyen konkrét szélsőjobboldali tevékenységekkel vádolnak:

  1. Sajtókonferencia Heinz-Cristian Strache-val együtt (2010-ben), anélkül, hogy az elhangzott témát ismertetnék.

Ennek a sajtókonferenciának  tárgya a bécsi Geriatriezentrum Baumgartenben az a katolikus kápolna volt, amelyet le akartak bontani, jóllehet műemlékvédelem alatt állt, az oltárkép a legjelentősebb osztrák freskófestő, Sepp Zöchling műve volt. Az általam elért jogerős bírósági tilalom és egy prominens bizottság appellációja ellenére a vörös Bécs ragaszkodott a lebontáshoz. (A kápolna több mint 90 éves rektor, a mellette lévő kórház illetékes papja, el kellet hagynia a lakását és vissza kellett térnie a szülőföldjére, Szlovéniába)

Ebből is látszik: a keresztény kultúra védelme nem kívánatos. A kórházszövetség igazgatója egy tüntetésen ezt mondta: „Mit akartok ti, ti (megjegyzés: keresztények) hamarosan úgyis kisebbségben lesztek …”

  1. Részvétel az „Európa Védői” konferencián Linzben (2017-ben), mert ott az akkori Szabadságpárt főtitkára Herbert Kickl is beszédet tartott (sic!)

Az előadásom – a cikkben nem említett – témája a veszélyeztetett Keresztény Nyugat (Christliches Abendland), Európa identitásának és kultúrális sokszínűségének  megőrzése volt, valamint a felhívásom: Vissza a joghoz – a belügyekben az alap- és szabadságjogokhoz, nemzetközileg a nemzetközi joghoz – az ENSZ Emberjogi Paktum 1. cikkelye alapján az önrendelkezési joghoz mint kötelező joghoz-, és az állam szuverenitásának elismeréséhez.

Sajnos nyugaton mindent, ami ellentmond a mainstreamnek, mindent, ami nem baloldali, különösen a kereszténységre és a nemzeti szuverenitásra való hivatkozást szélsőjobboldalinak tekintenek.

A nyugaton már előrehaladott  globalizált liberális totalitarizmus egyre aggasztóbbá válik, a jelenlegi korona vírus-válság még gyorsítójaként szolgál.

Remélem, hogy Magyarország mint védőbástya a harcos szerepét jövőben is fenn fogja tartani. Mert a nyugat meg fog bukni, mint ezt  Oswald Spengler már 100 évvel ezelőtt megjósolta.

Aggódó üdvözlettel Bécsből

Eva Maria Barki

Bécs, 2020. December 17.

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!