Erőszakra uszító röpcédulákat szórtak szét a fővárosban

http://www.origo.hu/itthon/20181218-sorosek-kijevi-mintara-eroszakos-hatalomatvetelre-keszulnek-budapesten.html#

Uszításra alkalmas és erőszakra buzdító röpcédulákat szórtak szét a fővárosban Bajnai Gordon volt kormányfő alapítványának (Haza és Haladás) aktivistái, akiket nagy valószínűséggel egy, a bevándorláspárti spekulánshoz és Hillary Clinton bukott amerikai elnökjelölthöz köthető alapítvány (Center for American Progress) pénzel. Erre utal a röpcédula aláírása is.

Ezek a szélsőséges és erőszakos aktivisták támadtak az elmúlt napokban rendőrökre, ők törtek össze autókat, rugdosták meg a Kossuth téri karácsonyfát, téptek ki jelzőtáblákat, gyújtottak fel kukákat.

Forrás: Ripost

Miattuk sérült meg több tucat, a Parlamentet és közrendet védelmező rendőr, miközben nyolc rendőrkocsiban is kárt tettek.

Bajnai Gordon alapítványa szervezheti az erőszakos megmozdulásokat

A Soros-rohamosztagosok pontosan úgy járnak el, ahogy a városszerte terjesztett röpcédula szövege mondja. A kormány ellen semmi sem szent! Bénítsd meg a várost! – írja a Ripost oknyomozó riportjában.

Forrás: Ripost

Mindenféle kitalált álcivil szervezet mögé bújnak, ezt a röpcédulát is a Haza és Haladás nevében terjesztik. A Haza és Haladás köztudomásúlag Bajnai Gordon alapítványa.

Ezt az alapítványt a Hillary Clintonhoz közeli Center for American Progress pénzeli, amelynek létrehozásában alapvető szerepet játszott Soros György.

Hillary Clinton akkor még amerikai külügyminiszteri minőségében, a washingtoni kongresszus külügyi bizottságában üdvözli Bajnai Gordon akkori miniszterelnököt
Forrás: MTI Fotó/MEH

Egy jól kitalált, máshol már sikerrel kipróbált anarchista forgatókönyv szerint történnek az események.

Ennek eredetijét még Hillary kedvenc szerzője, egy bizonyos Saul Alinsky fogalmazta meg. Az Egyesült Államok bukott elnökjelöltje róla írta az agresszív anarchizmussal egyetértő (!) diplomamunkáját.

A 2016-os választási kampány idején, hogy ne legyen belőle baj megpróbálták elrejteni a nyilvánosság elől Hillary irományát. Az anarchisták apostola szerint:

támadj, fenyegess, gyakorolj folytonos nyomást, hozd kis sodrából az ellenfeled, hátha elveszíti a fejét!Ezeket az elveket követik a gyújtogató Soros-aktivisták is, pontosan ezt tették a múlt héten Budapesten is.

Hillary Clinton és Soros György New Yorkban
Forrás: POOL / AFP

Egyébként az erőszakos események folytatását ígéri a röpcédula.

A nácikhoz hasonlóan az anarchisták is gyűlölik a keresztényeket

A Radikálisok Szabálykönyve című hírhedt művében Alinsky még tovább megy, és keresztényellenes üzeneteket fogalmaz meg.

Forrás: Ripost

Így már érthető, hogy miért támadt rá a csőcselék a keresztény jelképekre, a karácsonyfára, a jászolra, Jézus születésének jelképeire.

Bassz…tok meg Jézust! – hangzott a csatakiáltás szerdán este a Kossuth téri betlehemesnél.

Forrás: Ripost

A majdani események mintája alapján akarják lángokba borítani Budapestet

A sorosisták mindent a szokásos forgatókönyv szerint akarnak végrehajtani. Ahogy a röpcédula is felszólít rá, meg akarják bénítani Budapestet.

Úgy, ahogy anarchiát szítottak Ukrajnában (2013-2014), és ahogy véres erőszakba taszítottak arab országokat (2011-2013).

A dolog vége összedőlt nemzetgazdaságok, több százezer halott és több millió menekült lett. Egymás között nyíltan hirdetik, hogy most Magyarországon a sor,

hazánkat kell belefojtani a zűrzavarba.

Ezért randalíroznak a Parlamentben, ezért hergelik a csőcseléket, ettől az anarchiától remélve politikai hasznot.

Anarchista rendbontás a Parlament épülete előtt
Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Laszlo Balogh

Ezért támadtak a rendőrökre, ezért pusztítottak, gyújtogattak, törtek-zúztak napokon keresztül.A jól ismert módszerekhez hozzátartoznak a füst- és hanggránátok, a szakadatlan dobálás és pusztítás.

És még biztos nincs vége. Nem nyughatnak, míg ugyanaz nem történik, mint a kijevi Majdan téren, ahol az anarchistáknak erőszakkal sikerült megdönteniük a törvényes kormányt.

Erőszakos jellegű tüntetés a kijevi Majdan téren
Forrás: AFP/Vasily Maximov

Erőszak a köztévében is, feljelentették őket

Az ellenzéki politikusok azzal próbálják napok óta megzsarolni a köztévét, hogy amennyiben nem teljesül a kívánságuk, akkor majd bejön az utcáról több ezer dühös ember.Ahogy az Origo is beszámolt róla, az országgyűlési képviselők mandátumából eredő jogon való túlterjeszkedés miatt a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) feljelentést tett a rendőrségen a közmédiánál demonstráló ellenzéki képviselők miatt – közölte az MTVA hétfőn.

A közlemény szerint országgyűlési képviselői jogaikra hivatkozva lépett be az MTVA épületébe vasárnap este több ellenzéki politikus, élükön Hadházy Ákossal.

A volt LMP-s, most magát függetlennek mondó képviselő először azt állította, információt akarnak kérni, majd azt hangoztatta: „be kell őket engedni a szerkesztőségbe, mert élőben akarják elmondani nyilatkozatukat”.

Az MTVA biztonságért felelős vezetője felhívta az ellenzéki politikusok figyelmét:
az a joguk, hogy beléphetnek az intézménybe, nem egyenlő azzal, hogy zavarhatják az ott folyó munkát. A biztonsági vezető többször is figyelmeztette a politikusokat: az MTVA közérdekű üzem, így nem léphetnek be sem a stúdióba, sem a szerkesztőségekbe.

Mindeközben az utcán kövekkel, üvegekkel dobálták a magyar rendőröket, egyiküket csaknem felgyújtották – olvasható a közleményben.

Összefoglalásképpen kijelenthetjük, hogy a sorosisták a hatalom megragadása érdekében mindenre képesek, az erőszaktól pedig a legkisebb mértékben sem kiadnak vissza, sőt ellenkezőleg, épp az erőszak motiválja őket.

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!